Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home RTL Breakfast Club

Jan Linders bij RTL4

/tl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2015/2015 week 44/JL_web_RTL-breakfastclub-producten_700x200_wk44-2015.jpg

In de RTL Breakfast Club heeft u kunnen zien dat wij trots zijn op onze streekproducten. Wij werken graag met lokale telers en leveranciers die wij door en door kennen. Dat zorgt voor kwalitatief goede producten die u nergens anders tegen komt. Geniet van typische Limburgse producten uit onze streek. Klik op de onderstaande producten om de afleveringen te bekijken. 

Limburgs cervelaatje

Het Limburgs cervelaatje wordt gemaakt in slagerij Snijders in het Limburgse Born. Dit worstje is geheel ambachtelijk bereid met de beste kwaliteit rund- en varkensvlees en kruiden. Heerlijk op brood, bij de borrel of zelfs in stamppot!

Bekijk de aflevering

Konijn op Limburgse wijze

Konijn alleen met kerstmis op tafel? Zeker niet! Konijn op Limburgse wijze is al vanaf de herfst te verkrijgen. Maar voor dit typisch Limburgse gerecht in ons koelschap ligt, ondergaat het een nauwkeurige bereiding bij onze vakslager.

Bekijk de aflevering

Onze Trots stroop

Het speciale recept van de Onze Trots stroop is alleen bij gebroeders Bleus in het Belgische Borgloon bekend. Deze stroop wordt dan ook al jarenlang exclusief voor Jan Linders gestookt. In echte koperen ketels wordt het fruit verwarmd. En helemaal mooi: zonder conserveringsmiddelen.

Bekijk de aflevering

Onze Trots Limburgse pasteien

Verschillende soorten pastei vindt u in onze supermarkten netjes gesneden in de koeling, maar weet u ook hoe een hele pastei er uit ziet? Ontdek het geheim achter een Limburgs stukje vlees.

Bekijk de aflevering

Onze Trots Hemelse modder

Echte Hemelse modder wordt gewoon in onze eigen regio gemaakt. Bij de Veldweide in Sevenum staan de koeien maar vijftig meter van de plek waar hun melk wordt gebruikt om deze bijzondere chocolademousse met een hemelse smaak en luchtigheid te maken.

Bekijk de aflevering

Onze Trots Limousin rundvlees

Wie weet bent u ze zelf al eens tegengekomen tijdens het wandelen: de Limousin-runderen. De koeien en stieren hebben in deze natuurgebieden alle rust en ruimte en dat zorgt er voor dat het rundvlees van Jan Linders lekker mals en sappig is. We geven zelfs een malsheid-garantie!

Bekijk de aflevering