1348

Jan Linders Limousin Runderriblap 1st

Van Limousin runderen uit natuurgebieden in Limburg en Noord-Brabant. In deze natuurgebieden grazen de runderen in alle ruimte en rust, daardoor is het vlees extra mals. 

1348
  • Prijs per kilo13,48
  • Inhoud 1 kilogram

Combineert goed met...

Knorr
Mix jacht saus
095
Maggi
Aardappelpuree naturel
149
Bospeen
139

Productinformatie

Rundvlees uit de streek
Al ons reguliere verse rundvlees komt van Limousin runderen die gehouden worden in natuurgebieden in Brabant en Limburg. Dit vlees staat bekend om zijn uitgebalanceerde smaak, een mooie structuur en uitstekende malsheid. 

Malsheidgarantie
De combinatie van dit Limousin runderras en de ruimte en rust maakt het rundvlees van Jan Linders heerlijk mals. Zo mals dat wij een malsheidsgarantie afgeven.

Recepten met runder riblappen

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.