824

Jan Linders Limousin Rundersucadelappen 2st

Van Limousin runderen uit natuurgebieden in Limburg en Noord-Brabant. In deze natuurgebieden grazen de runderen in alle ruimte en rust, daardoor is het vlees extra mals. 

824
  • Prijs per kilo16,47

Combineert goed met...

Maggi
Stoofmix hachee
129
0
Vastkokend 4 kilogram
410
Sperziebonen
204

Productinformatie

Rundvlees uit de streek
Al ons reguliere verse rundvlees komt van Limousin runderen die gehouden worden in natuurgebieden in Brabant en Limburg. Dit vlees staat bekend om zijn uitgebalanceerde smaak, een mooie structuur en uitstekende malsheid. 

Malsheidgarantie
De combinatie van dit Limousin runderras en de ruimte en rust maakt het rundvlees van Jan Linders heerlijk mals. Zo mals dat wij een malsheidsgarantie afgeven.

Sucadelappen, heerlijk suddervlees
Runder sucadelappen zijn perfect voor een heerlijke suddermaaltijd. Snijd het vlees in stukken of braad het in geheel aan, giet er wat water (of een flesje donker bier) op en laat het vlees minimaal 1,5 uur sudderen. Het resultaat? Boterzacht vlees, met de typische smaak van het najaar. 

Recepten met runder sucadelappen

Feijoada

Hachee van runderlappen en donker bier

Rundercurry met abrikozen

  • Inhoud 500 gram

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.