Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 359

Jan Linders Runderpoulet

Van Limousin runderen uit natuurgebieden in Limburg en Noord-Brabant. In deze natuurgebieden grazen de runderen in alle ruimte en rust, daardoor is het vlees extra mals. 

ca. 359

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

Prijs per kilo 11,96
Inhoud ca. 300 gram

Combineert goed met

Hak
Rode kool met stukjes appel
104
Deze actie is geldig van 19-11-2018 t/m 25-11-2018
Poldergoud
Vastkokend
199
Deze actie is geldig van 19-11-2018 t/m 25-11-2018
Honig
Mix hachee
109

Productinformatie

Rundvlees uit de streek
Al ons reguliere verse rundvlees komt van Limousin runderen die gehouden worden in natuurgebieden in Brabant en Limburg. Dit vlees staat bekend om zijn uitgebalanceerde smaak, een mooie structuur en uitstekende malsheid. 

Malsheidgarantie
De combinatie van dit Limousin runderras en de ruimte en rust maakt het rundvlees van Jan Linders heerlijk mals. Zo mals dat wij een malsheidsgarantie afgeven.

Beter Leven keurmerk
Al ons reguliere verse varkensvlees draagt het Beter Levenkeurmerk met 1 ster. Dit betekent dat de varkenshouders zich houden aan destrenge normen die worden gesteld aan dierenwelzijn en maatschappelijkverantwoord ondernemen.

Beter Leven keurmerkDisclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.