Home Limousin rundvlees

Limousin rundvlees uit eigen streek

De lekkerste producten halen we zo veel mogelijk vertrouwd uit onze eigen streek. Daarom kiezen we voor Limousin runderen die in alle rust en ruimte grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. De combinatie van veel beweging en een puur eetpatroon zorgt voor de fijne structuur en heerlijk malse en volle smaak.

De perfecte bereiding
Wil je de perfecte biefstuk bereiden? Volg dan dit heerlijke recept en lees vooral ook de extra tips! Meer receptinspiratie? Klik hier!

Malsheidsgarantie
De combinatie van het runderras, de ruimte en de rust maakt het rundvlees van Jan Linders heerlijk mals. Wij geven er zelfs malsheidgarantie op: Is het rundvlees niet mals genoeg, dan krijg je van ons een nieuw stuk vlees of je geld terug. 

Beter Leven Keurmerk
Ons Limousin rundvlees draagt het Beter Leven Keurmerk (2 sterren). De runderen staan minstens 150 dagen per jaar 8 uur per dag in de wei. De kalfjes zogen minstens drie maanden bij de moeder en ook het transport is korter en breder. Kijk voor meer informatie over dit keurmerk op dierenbescherming.nl.

De perfecte biefstuk bakken
Bak de perfecte biefstuk in slechts enkele stappen. Heerlijk medium rare met een lekkere jus.