119

Trio sla

Trio Colore Kluit Sla, oftewel Salatrio. Van o.a. onze teler Delissen uit het Limburgse Beesel. 

119
  • Prijs per 1,19

Combineert goed met...

Red Nature
Cocktail trostomaten
249
Jan Linders
Limousin Runderhamburgers 2st
399
Korengoud
Bakkers boterpuntje wit
040

Productinformatie

Salatrio: mix van drie
Salatrio is een mix van drie verschillende smaken sla in één kluit: Lollo Rosso-, Lollo Biondo- en eikenbladsla. Uniek van o.a. onze teler Delissen uit het Limburgse Beesel. Al 50 jaar is deze familie vooruitstrevend in het telen van sla, en staat garant voor topkwaliteit.

Sla aan de kluit
U koopt de salatrio in onze supermarkt nog met een klein kluitje er aan. Het kluitje zit vol voedingsstoffen. Zo blijft de sla langer vers en is de sla knapperiger en smaakvoller!

Salatrio bewaren en bereiden
Salatrio kunt u ongeveer een week bewaren in de groentelade van de koelkast. Leg de salatrio echter niet naast fruit, want dan bederft het sneller. Zorg wel dat de sla kan ‘ademen’. 

Recepten met salatrio
Beleg een broodje hamburger met salatrio en Red Nature trostomaten voor een echte streekburger. Met salatrio maakt u ook heerlijke (winterse) salades. Kijk voor meer recepten in onze receptenzoeker

Chimichurri steakburger - Jan LindersFruitige rosbiefsalade in limoendressing - Jan LindersPita met slablaadjes, feta en waterkershummus - Jan Linders

  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Trio Colore Kluit Sla, oftewel Salatrio. Van o.a. onze teler Delissen uit het Limburgse Beesel. 

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.