Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

1.05 099
099

Salatrio

Trio Colore Kluit Sla, oftewel Salatrio. Van o.a. onze teler Delissen uit het Limburgse Beesel. 

1.05 099
099
  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstNederland
Deze actie is geldig van 30-11-2020 t/m 06-12-2020

Combineert goed met...

0
Red nature trostomaten
259
Jan Linders
Hamburgers streek 2 o/s
350
Korengoud
Bakkers boterpuntje wit
035

Productinformatie

Salatrio: mix van drie
Salatrio is een mix van drie verschillende smaken sla in één kluit: Lollo Rosso-, Lollo Biondo- en eikenbladsla. Uniek van o.a. onze teler Delissen uit het Limburgse Beesel. Al 50 jaar is deze familie vooruitstrevend in het telen van sla, en staat garant voor topkwaliteit.

Sla aan de kluit
U koopt de salatrio in onze supermarkt nog met een klein kluitje er aan. Het kluitje zit vol voedingsstoffen. Zo blijft de sla langer vers en is de sla knapperiger en smaakvoller!

Salatrio bewaren en bereiden
Salatrio kunt u ongeveer een week bewaren in de groentelade van de koelkast. Leg de salatrio echter niet naast fruit, want dan bederft het sneller. Zorg wel dat de sla kan ‘ademen’. 

Recepten met salatrio
Beleg een broodje hamburger met salatrio en Red Nature trostomaten voor een echte streekburger. Met salatrio maakt u ook heerlijke (winterse) salades. Kijk voor meer recepten in onze receptenzoeker

Chimichurri steakburger - Jan LindersFruitige rosbiefsalade in limoendressing - Jan LindersPita met slablaadjes, feta en waterkershummus - Jan Linders

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Trio Colore Kluit Sla, oftewel Salatrio. Van o.a. onze teler Delissen uit het Limburgse Beesel. 

Nu in de aanbieding

Spruiten, spitskool of salatrio

per stuk of zak 500 gram
1.05 / 1.39
099
0 99

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.