489

Vismarine Sandwichzalm

489
  • Prijs per kilo48,90
  • Inhoud 100 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :Atlantische zalm (Salmo salar, gekweekt in Noorwegen) (VIS), zout, azijn, enzym: transglutaminase, rook van beuken- en eikenhout.


Allergenen

  • bevat vis

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±879 kJ
  • Energie±211 kcal
  • Vet±14.2 g
  • waarvan verzadigd±2.98 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±7.05 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±3.07 g
  • Trans±0 g
  • Koolhydraten±0 g
  • waarvan suikers±0 g
  • SUGAD±0 g
  • Voedingsvezel±0 g
  • Eiwitten±20.8 g
  • Zout±2.825 g
  • Natrium±1.13 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).


Bereidingsinstructies

Om de smaak van dit product goed tot zijn recht te laten komen, de verpakking 15 minuten voor gebruik openen en serveren op kamertemperatuur.


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingSandwichzalm
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
  • ContactnaamProfish Food B.V.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.