Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

299

Schoondal Cape red

Sinds 1697 wordt wijn verbouwd in de West-Kaap van Zuid-Afrika. De geselecteerde druiven voor Schoondal worden gebruikt om een rode wijn te produceren in een Lees meer...
299
  • Prijs per liter3,99
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Een goed doordrinkbare rode wijn met een neus van rijpe bessen en pruimen. De smaak is fluweelzacht door de soepele taninnes en heeft een soepele afdronk.

Kleur rood
Smaak rood vol
Druifsoort Pinotage, Shiraz, Cabernet Sauvignon
Alcohol 13.0%
Land Zuid-Afrika
Lekker bij pasta, kaas of kalfsvlees


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Land van oorsprong

Zuid Afrika


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingSchoondal Cape Red

Sinds 1697 wordt wijn verbouwd in de West-Kaap van Zuid-Afrika. De geselecteerde druiven voor Schoondal worden gebruikt om een rode wijn te produceren in een typisch Zuid-Afrikaanse stijl. Deze wordt gekenmerkt door een fruitige smaak, elegante structuur en fijne aroma's.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.