299

Cif Schuurmiddel vloeibaar ultra white

Verwijdert 100% van het vuil* Verwijdert 100% van het meest hardnekkige vuil voor 100% stralend schone oppervlakken, makkelijker dan ooit!* *Gebaseerd op Lees meer...
299
  • Prijs per liter3,99
  • Inhoud 750 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Hongarije


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Verwijdert 100% van het vuil* Verwijdert 100% van het meest hardnekkige vuil voor 100% stralend schone oppervlakken, makkelijker dan ooit!* *Gebaseerd op laboratoriumtesten met veel voorkomend keuken- en badkamervuil. Het dringt snel door en verwijdert zelfs het meest hardnekkige vuil, zoals vet, aangebrande etensresten en kalkaanslag en zorgt voor grondige hygiëne. De nieuwe formulering zorgt ervoor dat er minder water nodig is om het oppervlak af te spoelen, zodat je direct van een stralend schoon resultaat kunt genieten. Cif cream schuurmiddel met bleek en microkristallen -de beste Cif Cream ooit.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.