649

Schwarzkopf Shampoo silver reflex

Reflex-silver1 Neutraliseert de gele gloed uit grijs, wit of blond gekleurd haar.2 Versterkt de haarstructuur. Zonder siliconen.3 Voor een natuurlijke, Lees meer...

649
  • Prijs per 25,96
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstPRT

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Reflex-silver1 Neutraliseert de gele gloed uit grijs, wit of blond gekleurd haar.2 Versterkt de haarstructuur. Zonder siliconen.3 Voor een natuurlijke, egale zilverglans zonder gele gloed.Bewezen werkingDe formule met koele kleurpigmenten neutraliseert zichtbaar verkleuringen en geeft een stralende glans. Met anti-geel technologie.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.