Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

569

Sealord Ruby port

SeaLord Ruby Port is een wijnrode, stevige Port met een fruitige en frisse smaak. De smaak van fruit is herkenbaar aanwezig in deze Port. Ruby Port wordt gerijpt Lees meer...
569
  • Prijs per liter7,59
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Kleur robijnrood
Smaak port/vermouth
Druifsoort Tinta Francesca, Tinto Cao, Tinto Ririz, Tinta Barroca
Alcohol 19.0%
Land Portugal
Lekker bij kaas of schaal- en schelpdieren


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Marketing informatie

VINHO DO PORTO GARANTIA. DEMARCATED DOURO REGION PORTUGAL. Botteld by Symington Family Estates, Vinhos, Lda., Vila Nova de Gaia, Portugal. Product of Portugal. PORTO.


Variatietip

Op kamertemperatuur serveren. SeaLord Ruby Port is onder andere lekker bij kaas, desserts met noten of gedroogd fruit. Natuurlijk is Ruby Port ook lekker als aperitief of als ingrediënt in verschillende sauzen.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingSea Lord port ruby 75cl
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd - NL
  • ContactnaamC.I.V. Superunie B.A.

SeaLord Ruby Port is een wijnrode, stevige Port met een fruitige en frisse smaak. De smaak van fruit is herkenbaar aanwezig in deze Port. Ruby Port wordt gerijpt in eikenhouten vaten. De druif voor Ruby Port groeit de Douro vallei; een mooi afgelegen gebied in het noorden van Portugal. De Douro vallei is de eerste wijnstreek ter wereld waarvan de grenzen officieel bepaald zijn. Aan de mond van de Douro rivier ligt de stad Porto, waar port zijn naam aan te danken heeft. Vanuit deze havenstad wordt de Port al sinds drie eeuwen verscheept over de gehele wereld. SeaLord Ruby Port is onder andere lekker bij kaas, desserts met noten of gedroogd fruit. Natuurlijk is Ruby Port ook lekker als aperitief of als ingrediënt in verschillende sauzen. Op kamertemperatuur serveren.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.