Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

569

Sealord Tawny port

SeaLord Tawny Port is een amberkleurige Port met een zachte smaak van fruit en een vleugje noot. Tawny Port wordt in eikenhouten vaten gerijpt en heeft een rijke Lees meer...
569
  • Prijs per liter7,59
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Kleur bruinrood
Smaak port/vermouth
Druifsoort Tinta Francesca, Tinto Cao, Tinto Ririz, Tinta Barroca
Alcohol 19.0%
Land Portugal
Lekker bij kaas of vegetarische gerechten


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Bewaarinstructies

Op kamertemperatuur serveren. Op kamertemperatuur serveren.


Marketing informatie

VINHO DO PORT0. GARANTIA. DEMARCATED DOURO. REGION PORTUGAL. Bottled bij Symington Family Estates, Vinhos, Lda., Vila Nova de Gaia, Portugal.


Variatietip

Sealord Twany Port is onder andere lekker gecombineerd met minder zoete desserts zoals belegen kaas. Daarnaast is Twany Port ook een uitstekend aperitief.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingSea Lord Port tawny 750ml
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd-NL
  • ContactnaamC.I.V. Superunie B.A.

SeaLord Tawny Port is een amberkleurige Port met een zachte smaak van fruit en een vleugje noot. Tawny Port wordt in eikenhouten vaten gerijpt en heeft een rijke naar noot smakende afdronk. De druif voor Tawny Port groeit in de Douro vallei; een mooi afgelegen gebied in het noorden van Portugal. De Douro vallei is de eerste wijnstreek ter wereld waarvan de grenzen officieel bepaald zijn. Aan de mond van de Douro rivier ligt de stad Porto, waar Port zijn naam aan te danken heeft. Vanuit deze havenstad wordt de Port al sinds drie eeuwen verscheept over de gehele wereld. SeaLord Tawny Port is onder andere lekker gecombineerd met minder zoete desserts zoals belegen kaas. Daarnaast is Tawny Port ook een uitstekend aperitief. Op kamertemperatuur serveren.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.