Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

799

Segafredo Espressobonen intermezzo

Een karakteristieke blend voor een kop koffie vol smaak en energie die elk moment van de dag kleur geeft. Geniet van deze kwaliteitskoffie 's ochtends bij het Lees meer...
799
  • Prijs per kilo15,98
  • Inhoud 500 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Bewaarinstructies

droog bewaren


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingSegafredo Intermezzo 500 gram bonen
  • Communicatie-adresRouaanstraat 10 9723 CD Groningen
  • ContactnaamTiktak / Segafredo Zanetti Nederland B.V.

Contact-informatie

  • E-mailINFO@TIKTAK-SEGAFREDO.NL

Een karakteristieke blend voor een kop koffie vol smaak en energie die elk moment van de dag kleur geeft. Geniet van deze kwaliteitskoffie 's ochtends bij het ontbijt of tijdens een pauze.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.