Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

489

Sensas Cabernet syrah

Sensas is a blend of two renowned grape varieties - Cabernet and Syrah - selected in the Languedoc region, Southern France.
489
  • Prijs per liter6,52
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

De smaken zijn zeer intens en complex met geroosterde noten van vanille, afkomstig van de eiken rijping. De smaak is heerlijk soepel en vol met een uitzonderlijke sappige lengte.

Kleur rood
Smaak rood vol
Druifsoort Cabernet, Syrah
Alcohol 13.0%
Land Frankrijk
Lekker bij vlees of kaas


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Marketing informatie

Pays d'OC. 2013.


Variatietip

Drink it slightly chilled as an aperitif, or with any kind of red meat disches and cheeses.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingSensas cabernet syrah 75 cl
  • Communicatie-adresAF 34360-France
  • ContactnaamLes producteurs Réunis

Sensas is a blend of two renowned grape varieties - Cabernet and Syrah - selected in the Languedoc region, Southern France.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.