399

Sensi Chianti

Het Chianti-gebied ligt in Toscane. Deze streek wordt gekenmerkt door zijn blooiende landschap en is hierdoor uitermate geschikt voor de wijnbouw. De Chianti Lees meer...
399
  • Prijs per 5,32

Productinformatie

Geur van aangenaam rood fruit met het accent op frambozen en kersen. Een wijn zonder hardheid, open, vol, sappig en ook een tikje stevig. 

Kleur helder kersenrood
Smaak rood vol
Druifsoort Sangiovese, Cannaiolo
Alcohol 12.0%
Land Italië
Lekker bij anti-pasta, kaas of lichte vleessoorten


  • Inhoud 0
  • Land van herkomstItalië

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Bewaarinstructies

Jong drinken. Perfect bij kounde voorgerechten, risotto en pasta's, gebakken en gebraden vlees. Serveren bij 18°C. Jong drinken. Perfect bij kounde voorgerechten, risotto en pasta's, gebakken en gebraden vlees. Serveren bij 18°C.


Marketing informatie

CANTINE DAL 1890. DENOMINAZIONE DI ORIGINE CONTROLLATA E GARANTITA. Antico stemma della famiglia Sensi che da generazioni cura con passione la qualita dei propri vini.


Variatietip

Jong drinken. Perfect bij kounde voorgerechten, risotto en pasta's, gebakken en gebraden vlees. Serveren bij 18°C.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingSensi Chianti
  • Communicatie-adresLAMPORECCHIO ITALIA
  • ContactnaamSENSI VIGNE E VINI SRL

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.SENSIVINI.COM

Het Chianti-gebied ligt in Toscane. Deze streek wordt gekenmerkt door zijn blooiende landschap en is hierdoor uitermate geschikt voor de wijnbouw. De Chianti heeft een levendige rode kleur en een intense geur, die doet denken aan viooltjes. Harmonieuze, droge smaak met lichte tannines. Jong drinken. Perfect bij koude voorgerechten, risotto en pasta's, gebakken en gebraden vlees. Serveren bij 18°C.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.