185

Servero Appelmoes 100% met stukjes

0% suiker toegevoegd*, volle smaak. *Dit product bevat van nature aanwezige suikers. Servero 100% Appelmoes Met Stukjes is een 100% puur fruit appelmoes, Lees meer...
185
  • Prijs per kilo5,36
  • Inhoud 0.35 kilogram
  • Land van herkomstNederland
0% suiker toegevoegd*, volle smaak. *Dit product bevat van nature aanwezige suikers. Servero 100% Appelmoes Met Stukjes is een 100% puur fruit appelmoes, zonder toegevoegde suikers of andere toevoegingen. Voor deze appelmoes worden alleen zoete appelrassen gebruikt. Door de nieuwe manier van produceren waarbij de appels veel korter worden verhit, blijft de smaak behouden en is het niet nodig iets anders dan 100% fruit te gebruiken.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.