Home Services

Onze services

Lunch time

In onze grotere supermarkten krijgt u tussen 11.30 en 14.00 uur een belegd broodje en een drankje voor maar 2.95. Klik op meer info voor de supermarkten en het bestellen van uw lunchtime.

Meer info

Uit de Keuken van Jan Linders

In een aantal grotere supermarkten vindt u de keuken van Jan Linders. Ovenverse maaltijden zoals lasagne en gehaktschotel, kant en klare vleesgerechten, vers belegde pizza’s en broodjes.

Meer info

Jan Linders online

Voor onze supermarkten in Gennep, Lent en Wijchen is het mogelijk om online boodschappen te bestellen en af te halen. U bekijkt rustig thuis het assortiment en plaatst uw bestelling. U bepaalt zelf wanneer u de bestelling afhaalt in onze supermarkt.

Meer info

Verse jus persen

Niets smaakt zo verfrissend en gezond als 100% vers geperste jus d’orange. Daarom staat er in een aantal van onze supermarkten een sinaasappelpers voor u klaar, zodat u zelf uw jus kunt persen. Verser kan niet!

Meer info

Gratis kopje koffie

Zin in een kleine pauze? Stop dan gerust even in onze koffiehoek. Hier geniet u van een lekker kopje Jan Linders koffie of Perfekt thee. Even een rustmomentje tussen de boodschappen door.

Meer info

Gratis parkeren

Bij bijna al onze supermarkten kunt u gratis parkeren. Zo kunt u in alle rust uw boodschappen doen, zonder dat u hier extra voor hoeft te betalen.

Meer info

Deli-counter voor het beste vers

In een groot aantal supermarkten vindt u onze deli-counters. Daar ziet u waarom wij de beste zijn in alle vers. Zo wordt ons verse vlees en vis aan u gepresenteerd, wordt het brood vers voor u afgebakken en de kaas en vleeswaren op verzoek voor u gesneden.

Meer info

Servicebalie

Aan onze servicebalie bent u van harte welkom met al uw vragen en opmerkingen over onze supermarkt en producten. Daarnaast verkopen we hier onder andere postzegels, medicijnen en tabak en kunt u uw online bestelde foto’s ophalen.

Meer info