559

Elvive Shampoo color-vive

Zelfs kwetsbare kleuren rood, blond, brunette* Houdt de kleur langer mooi* *Instrumentale test na toepassing van de Color-Vive shampoo en crèmespoeling Lees meer...
559
  • Prijs per 22,36
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstFrankrijk

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Frankrijk


Zelfs kwetsbare kleuren rood, blond, brunette* Houdt de kleur langer mooi* *Instrumentale test na toepassing van de Color-Vive shampoo en crèmespoeling op haar gekleurd met een klassieke permanente haarkleuring. De 3 dimensies van perfect gekleurd haar Een perfecte kleur heeft 3 dimensies: kleur intensiteit, kleurtoon en een stralende glans. Deze dimensies zijn op hun hoogtepunt tijdens de eerste dagen na het kleuren. Gekleurd haar vervaagt echter snel, met name de meest kwetsbare tinten. Hierdoor wordt het dof, droog en futloos als het niet beschermd wordt. Het geheim van een langhoudende, prachtige kleur De Laboratoria van L'Oréal hebben een beschermende en verzorgende formule ontwikkeld, verrijkt met color protect lijnzaad elixer + UVA/UVB filters + voedend concentraat, die werkt op de 3 dimensies van gekleurd haar. 1 Houdt de kleur langer mooi: Verrijkt met lijnzaad elixer om de kleur in de haarvezel te helpen behouden. Wasbeurt na wasbeurt een intense kleur**. 2 Beschermt het haar: Verrijkt met UVA/UVB filters is het haar beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 3 Verlengt de glans: het rijke voedende concentraat voedt het haar intens en maakt het haar zijdezacht en soepel. Het haar reflecteert het licht beter en de levendige glans van de 1ste dagen blijft behouden en wordt verlengd**. Bewezen resultaten, zelfs voor kwetsbare kleuren Getest op rood blond, brunette*. Gekleurd haar ziet er net zo mooi uit als tijdens de 1ˢᵗᵉ dagen**. *Instrumentale test na toepassing van de Color-Vive shampoo en crèmespoeling op haar gekleurd met een klassieke permanente haarkleuring. **Consumenten test op 204 vrouwen na toepassing van de Color-Vive shampoo en crèmespoeling.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.