529

Elvive Shampoo total repair 5

De specifieke kenmerken van beschadigd haar Na verloop van tijd en door schadelijke invloeden van buitenaf verslechtert de natuurlijke beschermlaag van je Lees meer...
529
  • Prijs per 21,16
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstFrankrijk

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingTOTAL REPAIR
  • ContactnaamLOREAL NEDERLAND BV

De specifieke kenmerken van beschadigd haar Na verloop van tijd en door schadelijke invloeden van buitenaf verslechtert de natuurlijke beschermlaag van je haar doordat er micro scheurtjes verschijnen in het oppervlak. Je haar verdunt, verzwakt, wordt futloos, voelt stug aan en verliest haar glans. Dit zijn 5 tekenen van beschadigd haar. Het geheim voor herstel van 5 tekenen van beschadigd haar Innovatie De Laboratoria van L'Oréal Paris creëren hun 1e range verrijkt met Cicamide + Pro-keratine, een geavanceerd systeem van reparatie. 1 Micro-vullend De Cicamide en Pro-keratine vullen de scheurtjes in het beschadigde haar. Zo versterkt de haarstructuur en hervindt deze de weerstand* van een nieuwe haar. 2 Oppervlakte beschermend De formule met Cicamide beschermt het haar en heeft een versterkende heropbouwende werking*. 5 bewezen resultaten 1 Verbeterde haarstructuur 2 Sterker haar* 3 Vitaliteit 4 Zachteheid 5 Glans *Instrumentele test na gebruik van shampoo en crèmespoeling in vergelijking met een klassieke shampoo.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.