Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Sintboek Nicolette van Dam

Benieuwd naar de leukste Sinterklaasverhalen? Van 11 november t/m 1 december zal iedere week een bekende Nederlander zijn of haar Sinterklaasverhaal vertellen in één van de gratis Sinterklaasboeken.

Rafael van der Vaart, Wendy van Dijk en Nicolette van Dam hebben ieder hun eigen Sinterklaasboek uitgebracht, welke gratis bij jouw Jan Linders verkrijgbaar zijn. Iedere week is er een ander boek gratis verkrijgbaar bij geselecteerde acties. Spaar ze alle drie!

Gratis sinterklaasboek van Nicolette van Dam

Van 18 november t/m 24 november krijg je het Sinterklaasboek "Sint gaat de wereld rond" helemaal gratis bij aankoop van één van onderstaande acties!

Sun

Sun

Alle varianten Sun, 1+1 gratis!

Axe, Dove of Rexona

Axe, Dove of Rexona

Bus, fles of flacon 50-750ml. 2+1 gratis!

Knorr Wereldgerechten

Knorr Wereldgerechten

Pak 139-500 gram. Nu 2 voor €4,00!

Magnum, Ben & Jerry's of Breyers pints

Magnum, Ben & Jerry's of Breyers pints

Pot 400-500 ml. Nu slechts €4,00 per pot!