Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Sintboek Wendy van Dijk

Benieuwd naar de leukste Sinterklaasverhalen? Van 11 november t/m 1 december zal iedere week een bekende Nederlander zijn of haar Sinterklaasverhaal vertellen in één van de gratis Sinterklaasboeken.

Rafael van der Vaart, Wendy van Dijk en Nicolette van Dam hebben ieder hun eigen Sinterklaasboek uitgebracht, welke gratis bij jouw Jan Linders verkrijgbaar zijn. Iedere week is er een ander boek gratis verkrijgbaar bij geselecteerde acties. Spaar ze alle drie!

Gratis sinterklaasboek van Wendy van Dijk

Van 25 november t/m 1 december krijg je het Sinterklaasboek "Sint wil een puppy" helemaal gratis bij aankoop van één van onderstaande acties!

Unox soep in blik

Unox soep in blik

Alle varianten blik 800 ml. Nu 3 voor €5,00!

Robijn wasmiddel

Robijn wasmiddel

Alle varianten fles, flacon, pak of zak. Nu 2 voor €9,00!

Calvé of Hellmann's mayonaise, sauzen of dressings

Calvé of Hellmann's mayonaise, sauzen of dressings

Alle varianten fles, pot, zak of statube 24-650 gram/ml. 2+1 gratis!

Magnum ijs multipack

Magnum ijs multipack

Alle varianten 4,6 of 10 pack 2e halve prijs!

Bijvoorbeeld: Classic pak 6 stuks