Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Sintboeken

 

Benieuwd naar de leukste Sinterklaasverhalen? Van 16 november t/m 6 december zal iedere week een bekende Nederlander zijn of haar Sinterklaasverhaal vertellen in één van de gratis Sinterklaasboeken.

Gordon, Maxime Meiland en Roxeanne Hazes hebben ieder hun eigen Sinterklaasboek uitgebracht, welke gratis bij jouw Jan Linders verkrijgbaar zijn. Iedere week is er een ander boek gratis verkrijgbaar bij geselecteerde acties. Spaar ze alle drie!

Gratis sinterklaasboek van Gordon

Van 16 november t/m 22 november krijg je het Sinterklaasboek "Sinterklaas en de vuurvliegjes" helemaal gratis bij aankoop van één van onderstaande acties!

Unox soep in blik

Unox soep in blik

Geldig op alle varianten 800 ml. Nu slechts €1,67 per blik. 

Alles van Robijn

Alles van Robijn

Alle varianten Robijn. Nu 1+1 gratis.

Unox Rookworst

Unox Rookworst

Geldig op alle varianten pak 250-285 gram. Nu slechts € 2,50 per pak.

Hertog ijs

Hertog ijs

Alle varianten Hertog ijs 900-1000 ml. Nu slechts € 2,50 per bak.