Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Sintboeken

 

Benieuwd naar de leukste Sinterklaasverhalen? Van 11 november t/m 1 december zal iedere week een bekende Nederlander zijn of haar Sinterklaasverhaal vertellen in één van de gratis Sinterklaasboeken.

Rafael van der Vaart, Wendy van Dijk en Nicolette van Dam hebben ieder hun eigen Sinterklaasboek uitgebracht, welke gratis bij jouw Jan Linders verkrijgbaar zijn. Iedere week is er een ander boek gratis verkrijgbaar bij geselecteerde acties. Spaar ze alle drie!

Gratis sinterklaasboek van Rafael van der Vaart

Van 11 november t/m 17 november krijg je het Sinterklaasboek "Sint op de kermis" helemaal gratis bij aankoop van één van onderstaande acties!

Andrélon shampoo of conditioners

Andrélon shampoo of conditioners

Geldig op alle varianten. Nu slechts € 2,50 per bus, fles of flacon.

Calvé pindakaas

Calvé pindakaas

Alle varianten Calvé Pindakaas. Nu slechts € 2,00 per pot.

Lipton Ice Tea

Lipton Ice Tea

Geldig op alle pakken of flessen van 1500 ml. Nu slechts € 1,50 per pak of fles.

Hertog ijs

Hertog ijs

Alle varianten Hertog ijs 900-1000 ml, nu slechts € 2,50 per bak.