Home Lekker genieten van Sinterklaas
Alles voor een heerlijk avondje in het zuiden

Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt… Sinterklaas is weer in het land! De tijd van (schoen)cadeautjes, pepernoten, chocoladeletters en Pakjesavond is weer aangebroken. Bij Jan Linders helpen we je graag om van Sinterklaas iets moois te maken. Met de lekkerste recepten, zoete borrelplanken, schoenkadootjes, voordelige producten en nog véél meer! 

Oooh... wie snoept daar wat lekkers...

Wie zoet is krijgt lekkers! Zet tijdens Pakjesavond deze kruidnoot-mascarpone op tafel. Super snel én gemakkelijk te maken en een heerlijk zoete afsluiter van het diner. 

Bekijk het recept >>

Gek op chocolade? Dan is deze rocky road een echte aanrader! Kies jouw favoriete snoepgoed, zoals Sint-schuimpjes en pepernoten, en maak er een echte Sint-proof rocky road van. 

Bekijk het recept >>

Pimp je eigen chocoladeletter!

Gek op chocoladeletters? Maak ze dit jaar éxtra bijzonder door ze te versieren met jouw favoriete snoepgoed en pepernoten! Hartstikke gemakkelijk te maken en éxtra leuk om samen te doen. Kijk voor het hele uitgeschreven recept op proefhetzuiden.nl 

Pret met gourmet!

Een jaarlijks terugkerende traditie: gourmetten! Avondvullend en gezellig tafelen en genieten van de lekkerste gourmetrecepten. Bij Jan Linders helpen we je daar graag mee. Van complete gourmetschotels met topkwaliteit vlees en vis tot diverse (vega) gourmetreceptjes die jouw gourmet nóg specialer maken. 

Kies & mix jouw gourmet-favorieten!

Kies & mix jouw gourmet-favorieten!

Gourmet mini's zijn verkrijgbaar vanaf maandag 28 november 2022

Ook dit jaar hebben we weer heel veel lekkere gourmet mini's voor je geselecteerd. Van mini biefstuk tot speklapjes en garnalen in knoflook. Kies & mix jouw favorieten en stel jouw ideale gourmet samen. 

Bekijk de gourmet mini's >>

Gourmet inspiratie!

Gourmet inspiratie!

Op zoek naar een lekker vega-recept dat goed bij de gourmet past? Maak dan eens gevulde courgette-rolletjes! De dunne courgette vul je met geitenkaas en zongedroogde tomaatjes. Een feestelijk mini-gerechtje dat perfect past bij de kerstgourmet. 

Meer gourmet inspiratie >>

Bij Jan Linders vindt je alles voor Sinterklaas. Bekijk hieronder een greep uit ons ruime assortiment snoepgoed. Voor in de schoen, of om zelf lekker van te genieten!

099
Schuttelaar

Sint Nicolaasschuim

200 gram
079
g'woon

Kruidnoten

350 gram
299
Korengoud

Roomboter speculaasstaaf

1 stuk
119
g'woon

Chocolade letter wit

135 gram
Scoor ze allemaal!

Scoor ze allemaal!

Vanaf maandag 7 november 2022

Van 7 november t/m 4 december 2022 ontvang je bij iedere € 15,- aan boodschappen én bij deelnemende acties 1 oranje schoenkadootje gratis. Er zijn 17 verschillende items, scoor ze allemaal! Op=op 

Bekijk de actie >>