Home Lekker genieten van Sinterklaas

Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt... Sinterklaas is weer in het land! Pakjesavond vieren we dit jaar net even anders dan anders. We helpen je graag om er thuis iets moois van te maken. Met de lekkerste recepten, borrelplanken en nog veel meer! 

Oooh... wie snoept daar wat lekkers...

Maak samen met de kids een heerlijke Sint-borrelplank. Vol met zoete lekkernijen en leuke simpele receptjes. Wat dacht je van deze mini-mijter fruitspiesjes?!

Nog meer receptinspiratie >>

Met deze mini-mijter pizza's maak je jouw Sinterklaas borrelplank helemaal af! Dat wordt samen genieten van een heerlijk Sinterklaas avondje.

Nog meer receptinspiratie >>

Pimp je eigen chocoladeletter!

Gek op chocoladeletters? Maak ze dit jaar éxtra bijzonder door ze te versieren met jouw favoriete snoepgoed en pepernoten! Hartstikke gemakkelijk te maken en éxtra leuk om samen te doen. Kijk voor het hele uitgeschreven recept op proefhetzuiden.nl 

Met gourmetten is alles mogelijk! Ga aan de slag met leuke kleine gerechtjes of maak het jezelf gemakkelijk met onze gourmetschotels of gourmet mini's!

Luxe gourmetschotel

Luxe gourmetschotel

Maak het jezelf gemakkelijk met deze heerlijke luxe gourmetschotel! Geschikt voor 3-4 personen voor een gezellig avondje gourmetten met het gezin.

Meer gourmet-inspiratie >>

Kies & mix jouw gourmet-favorieten

Kies & mix jouw gourmet-favorieten

Ook dit jaar hebben we weer heel veel lekkere gourmet mini's voor je geselecteerd. Van mini biefstuk tot speklapjes en garnalen in knoflook. Kies & mix jouw favorieten en stel jouw ideale gourmet samen. 

Meer gourmet-inspiratie >>

275
Jan Linders

Kruidenboter

0.15 kilogram
229
Jan Linders

Mini hamburgers 6 stuks

150 gram
1643
Jan Linders

Fondueschotel 4 persoons

1 kilogram
439
Park Villa

Chardonnay

0
439
Park Villa

Rose

0
189
Korengoud

Parisien prestige donker

1 stuk
799
Desperados

Tequila 12 x 25cl

3 liter
289
Jan Linders

Mini gourmetlapje duo

0.23 kilogram
300
Grolsch

Winterbok 6 x 30cl

1.8 liter
200
Jan Linders

Olijven zachte kaas

0.17 kilogram

Bij Jan Linders vindt je alles voor Sinterklaas. Bekijk hieronder een greep uit ons ruime assortiment snoepgoed. Voor in de schoen, of om zelf lekker van te genieten!

099
Schuttelaar

Sint Nicolaasschuim

200 gram
079
g'woon

Kruidnoten

350 gram
299
Korengoud

Roomboter speculaas staaf

0.3 kilogram
149
g'woon

Kruidnoten mix chocolade

300 gram
099
g'woon

Chocolade letter wit

135 gram
319
Tonys Chocolonely

Chocoladeletter melk

180 gram
099
g'woon

Chocolade letter puur

153 gram

Schoentje zetten

Ozosnel, het paard van Sinterklaas, zorgt er elke nacht weer voor dat de schoentjes van de kinderen gevuld zijn. Tijdens al dat werken verdient 'ie natuurlijk wel wat lekkers! Bekijk hieronder wat Ozosnel lekker vindt.

095

Winterpeen

1 kilogram
189

Elstar appels

1 kilogram
229

Mandarijnen

0.75 kilogram
175
Van Gilse

Suikerklontjes

1000 gram

Benieuwd naar de leukste Sinterklaasverhalen? Van 15 november t/m 5 december zal iedere week een bekende Nederlander zijn of haar Sinterklaasverhaal vertellen in één van de gratis Sinterklaasboeken.

Waylon, Marieke Elsinga en Carlo Boszhard hebben ieder hun eigen Sinterklaasboek uitgebracht, welke gratis bij jouw Jan Linders verkrijgbaar zijn. Spaar ze alle drie!