799

Garnier Skin active reinigingswater micellair

Is dit product geschikt voor mij? Ja, als je op zoek bent naar een efficient, snel en gemakkelijk te gebruiken product dat de huid reinigt en make-up verwijdert Lees meer...
799
  • Prijs per 19,98
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstPolen

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingr


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingREINIGINGSWATER
  • ContactnaamLOREAL NEDERLAND BV

Is dit product geschikt voor mij? Ja, als je op zoek bent naar een efficient, snel en gemakkelijk te gebruiken product dat de huid reinigt en make-up verwijdert in alle zachtheid. Hoe werkt het? Het Miccellair Reinigingswater reinigt, verwijdert make-up en verzacht in 1 beweging het gezicht, de ogen en lippen zonder af te spoelen. Micellen, afkomstig uit de farmacie, zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, make-up en talg op de huid aantrekken en zo van de huid verwijderen, zonder te wrijven. Deze verzachtende en geurloze formule is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.