Home Sla

Extra informatie

De lekkerste trio-sla uit eigen streek!

Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit onze eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog én passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten. Zo ook onze trio-sla! De trio-sla komt vertrouwd van dichtbij, namelijk uit Maasbree. 

Trio-sla: lekker gezond!

Trio sla is rijk aan provitamine A, vitamine K en is een zeer goede bron van folaat, ook wel vitamine B11 genoemd. Naast dat sla veel vitamines bevat, zit het boordevol mineralen, vezels en antioxidanten.

Bewaartip: bewaar je sla in de groentela van de koelkast. Dan blijft deze zeker 2 tot 3 dagen goed! Zorg ervoor dat je sla kan ademen: verpak deze dus niet in een afgesloten zak. Probeer je sla ook niet dicht in de buurt van fruit te bewaren. Door het narijpen van fruit komt de gas etheen vrij, waardoor de sla sneller bederft.

Variëren met sla

Met sla kun je allerlei verschillende heerlijke salades maken. Van zoet tot hartig, het kan allemaal! Wij hebben alvast wat inspiratie voor je opgedaan.

Salade met aardbei, gekaramelliseerde ui en brie

Salade met aardbei, gekaramelliseerde ui en brie

Wintersalade met gemarineerde champignons en walnoten

Wintersalade met gemarineerde champignons en walnoten

Bij jouw Jan Linders

109

Trio sla

1 stuk
119

Rucola melange

0.08 kilogram