Home Spaar je Sjaaláááf extra snel! wk 04

Spaar je Sjaaláááf extra snel!

Zit Carnaval, Vasteloavend, ook in jouw hart? Spaar dan vanaf maandag 24 januari t/m zondag 27 februari 2022 voor de gratis Sjaaláááf. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en bij speciale acties ontvang je 1 spaarzegel.

Kijk voor meer informatie over de Sjaaláááf op janlinders.nl/carnaval en bekijk hier de actievoorwaarden! 

Een extra spaarzegel bij deze acties!

Bij iedere 10 euro aan boodschappen én bij aankoop van onderstaande acties krijg je één spaarzegel. Zo is je spaarkaart extra snel vol! 

Aanbiedingen zijn geldig van 24 t/m 30 januari 2022. 


189
Remia

Mayonaise

0
249
Jan Linders

Limburgs cervelaatje

0.25 kilogram
119
Melkunie

Havermoutpap

0
249
Korengoud

Vloer Woudkorn heel

1 stuk
089

Paprika rood

1 stuk
209

Snijbonen

0.4 kilogram
065

Prei

1 stuk
439
Daily Chef

Foe yong hai met bami goreng

0.45 kilogram
185
Red Band

Dropfruit duo's

0.28 kilogram

Veelgestelde vragen over de sjaaláááf

Wat is een Sjaaláááf?

De Sjaaláááf is een unieke sjaal om lekker warm te blijven of om je raam mee te versieren. Er zijn drie verschillende Sjaaláááfs, je vindt die van jouw provincie bij je eigen Jan Linders supermarkt. 

Welke Sjaaláááfs zijn er?

Er zijn 3 verschillende carnavalssjaals verkrijgbaar: je vindt de Sjaaláááf met de vlag van jouw eigen provincie bij jouw Jan Linders supermarkt. 

Kan ik mijn Liefhebbers-punten inwisselen voor de Sjaaláááf?

Dit is helaas niet mogelijk. Bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties ontvang je 1 spaarzegel. Daarnaast krijg je de 11e zegel op vertoon van je Liefhebbers-pas van ons cadeau.

Wat kost een Sjaaláááf?

De Sjaaláááf is helemaal gratis bij inlevering van een volle spaarkaart met 11 zegels. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en deelnemende acties ontvang je 1 spaarzegel. De Sjaaláááf is niet te koop.

Hoe krijg ik een Sjaaláááf?

Van maandag 24 januari t/m zondag 27 februari 2022 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij heel veel aanbiedingen 1 spaarzegel. Bij 11 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze bij de kassa inleveren voor een gratis Sjaaláááf. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau.  

Kan ik een Sjaaláááf kopen?

Nee, dat is niet mogelijk. De Sjaaláááf is enkel gratis verkrijgbaar bij inlevering van een volle spaarkaart met 11 zegels. Liefhebbers krijgen de 11e zegel cadeau. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en heel veel aanbiedingen ontvang je 1 spaarzegel.

Bij welke aanbiedingen krijg ik een extra spaarzegel?

De deelnemende acties herken je in de folder aan de sticker met +1 erop. Ook vind je een overzicht van de deelnemende acties op janlinders.nl/snellersparen en in de Jan Linders-app. Deelnemende acties wisselen wekelijks. Bij deze acties ontvang je 1 spaarzegel. Bij 11 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor een sjalááf. 

Hoe kan ik als Liefhebber extra snel sparen?

Ben je Liefhebber? Dan krijg je op vertoon van je Liefhebbers-pas de laatste spaarzegel cadeau! Nog geen Liefhebber? Haal dan je pas op in onze supermarkt, registreer online en spaar nὀg sneller voor de Sjaaláááf! 

Van welk materiaal is een sjalááf gemaakt?

De Sjaaláááf is gemaakt van lekker zacht fleece en dus heerlijk warm. Met de handige steekzakken houd je ook je handen warm.

Hoe kan ik de Sjaaláááf ophangen?

De Sjaaláááf heeft een handig ophangsysteem waardoor je 'm gemakkelijk voor je raam hangt!