Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Sneller sparen voor Fruit Happeez

Spaar extra snel voor de Fruit Happeez!

Vanaf maandag 9 september t/m zondag 13 oktober spaar je voor de Fruit Happeez, 6 fruitige handpoppen om mee te spelen. Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijg je 1 zegel. Ook zijn er iedere week heel veel acties waarbij je extra zegels krijgt. Zo is je spaarkaart extra snel vol! Met een volle spaarkaart van 10 zegels en een bijbetaling van 0,99 kun je al een Fruit Happeez uitkiezen.

De spaarversnellers van deze week

Bekijk hieronder een greep uit de spaarversnellers van deze week! Bij deze acties krijg je een extra spaarzegel.

Ben je Liefhebber? Houd dat dan de Jan Linders-app en nieuwsbrief goed in de gaten! Bij alle extra persoonlijke aanbiedingen krijg je namelijk óók een extra zegel!