Home Spaar je carnavals-ontbijtbordje extra snel!

Spaar je carnavals-ontbijtbordje extra snel!

Zit Carnaval, Vasteloavend, ook in jouw hart? Spaar dan van maandag 23 januari t/m zondag 19 februari 2023 voor een gratis carnavals-ontbijtbordje. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je 1 spaarzegel. Daarnaast ontvang je bij speciale acties 1 of 2 extra spaarzegels! 

Kijk voor meer informatie over de spaaractie op janlinders.nl/carnaval en bekijk hier de actievoorwaarden! 

1 extra spaarzegel bij deze acties!

Van maandag 23 januari tot en met zondag 29 januari 2023 ontvang je bij onderstaande acties één extra spaarzegel. Zo is je spaarkaart extra snel vol! 

Aanbiedingen geldig van 23 januari tot en met 29 januari 2023.


399
Quaker

Cruesli luchtig

0.38 kilogram
Bekijk aanbieding:
Quaker Cruesli
499
Onze Trots

Koude schotel

1 kilogram
199
Wasa

Knäckebröd sesam

0.25 kilogram
Bekijk aanbieding:
Wasa knäckebröd
149
Korengoud

American cookie raspberry white

0 kilogram
Bekijk aanbieding:
Korengoud American cookies
185
Doritos

Dippers naturel

185 gram
219
Boursin

Cuisine knoflook & fijne kruiden light

0.23 kilogram
Bekijk aanbieding:
Boursin
399

Frambozen

0.23 kilogram
Bekijk aanbieding:
Frambozen
415
Unox

Pittige rookworst

0.28 kilogram
Bekijk aanbieding:
Unox rookworst
339
De Ruijter

Chocoladehagelslag puur

0.39 kilogram
159
Honig

Mix maaltijdsoep goulashsoep

0.07 kilogram
Bekijk aanbieding:
Honig maaltijd- of soepmixen

Veelgestelde vragen over de carnavals-ontbijtbordjes

Wat is een carnavals-ontbijtbordje?

Het geheim van een succesvolle carnavalsdag zit ‘m in het leggen van een ‘goede bodem’, oftewel een lekker, stevig en voedzaam ontbijt. Met op je (carnavals)bord de lekkerste producten met de smaak van het zuiden. Daarom spaar je bij jouw Jan Linders nu voor gratis carnavals-ontbijtbordjes! Er zijn 4 unieke designs.

Welke carnavals-ontbijtbordjes zijn er?

Er zijn 4 unieke designs verkrijgbaar: met carnavalsartiesten Bjorn & Mieke, met tonprater Berry Knapen, met prins Carnaval en tot slot de carnavalsoptocht! 

Wat kost een carnavals-ontbijtbordje?

De carnavals-ontbijtbordjes zijn helemaal gratis bij inlevering van een volle spaarkaart met 8 zegels. Liefhebbers krijgen de 8e zegel cadeau. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en deelnemende acties ontvang je 1 of 2 spaarzegels. De ontbijtbordjes zijn niet te koop.

Kan ik mijn Liefhebbers-punten inwisselen voor de carnavals-ontbijtbordjes?

Dit is helaas niet mogelijk. Bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties ontvang je 1 of 2 spaarzegels. Daarnaast krijg je de 8e zegel op vertoon van je Liefhebbers-pas van ons cadeau.

Hoe krijg ik een carnavals-ontbijtbordje?

Van maandag 23 januari t/m zondag 19 februari 2023 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen 1 zegel. Daarnaast ontvang je bij aankoop van speciale acties, 1 of 2 extra zegels. Bij 8 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze bij de kassa inleveren voor een gratis carnavals-ontbijtbordje. Liefhebbers krijgen de 8e zegel cadeau.  

Kan ik een carnavals-ontbijtbordje kopen?

Nee, dat is niet mogelijk. De carnavals-ontbijtbordjes zijn enkel gratis verkrijgbaar bij inlevering van een volle spaarkaart met 8 zegels. Liefhebbers krijgen de 8e zegel cadeau. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en heel veel aanbiedingen ontvang je 1 of 2 spaarzegels.

Bij welke aanbiedingen krijg ik een extra spaarzegel?

De deelnemende acties herken je in de folder aan het '+1 extra spaarzegel!' icoon, wat aan het actiepanel vastzit. Deelnemende acties wisselen wekelijks, deze kan je o.a. vinden via janlinders.nl/carnaval en via de app. Bij deze acties ontvang je 1 of 2 spaarzegels. Bij 8 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren voor een carnavals-ontbijtbordje. 

Hoe kan ik als Liefhebber extra snel sparen?

Ben je Liefhebber? Dan krijg je op vertoon van je Liefhebbers-pas de laatste spaarzegel cadeau! Nog geen Liefhebber? Haal dan je pas op in onze supermarkt, registreer online en spaar nὀg sneller voor de carnavals-ontbijtbordjes! 

Aan welke specificaties voldoen de carnavals-ontbijtbordjes?

De bordjes zijn 24 cm doorsnede en geschikt voor vaatwasser (10-60 graden) en magnetron.