Home Spaaractie Anytime Fitness Nuenen
 

Spaaractie Anytime Fitness Jan Linders Nuenen


Spaar nu bij Jan Linders Nuenen voor 3 maanden gratis sporten incl. introductieprogramma t.w.v. 219,95 bij Anytime Fitness Nuenen.

Zo spaar je:
- Je ontvangt van maandag 24 juni t/m zondag 14 juli 2019 bij iedere 15 euro 1 stempel.
- Bij 15 stempels is de spaarkaart vol.
- Lever je volle spaarkaart tot 1 september 2019 in bij Anytime Fitness Nuenen.
- De 3 maanden gratis sporten incl. introductieprogramma t.w.v. 219,95 zijn uitsluitend te verzilveren bij Anytime Fitness Nuenen.
- Met uitzondering van geneesmiddelen, rookwaren, zuigelingenvoedig nr. 1, statiegeld, (prepaid)tegoedbonnen en kortingsbonnen.

Inhoud introductieprogramma t.w.v. 219,95:
Bij Anytime Fitness helpen wij graag nieuwe sporters met het creëren van een mooie, nieuwe gewoonte: een gezonde leefstijl! Dat doen we met behulp van het Anytime Fitness introductieprogramma. Met behulp van het introductieprogramma maken we nieuwe leden stap voor stap bekend met de wereld van sport en beweging. Zo kunnen we jou nog specifieker op weg helpen naar een betere gezondheid! Om je zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn koppelen we je in de eerste week al aan één van onze coaches. Hij of zij zal jou, aan de hand van jouw persoonlijke situatie, door de diverse vervolgstappen leiden. Door het doorlopen van deze fases raak jij snel bekend met de vele variaties die wij te bieden hebben en voel je nog meer en nog sneller thuis binnen Anytime Fitness. Wij investeren hier graag tijd en energie in. Uiteraard is het mogelijk om, indien je hier behoefte aan hebt, extra advies te vragen bij één van onze medewerkers.
Week 1-2: Intake Fitness (60 minuten)
Week 3-4: Intro Functionele Traningszone
Week 4-5: Deelname Fitness Fun-Les
Week 5-6: Voortgang gesprek (30 minuten)
Week 6-8: Coaching Sessie
Week 12-14: Programma Update (30 minuten)