Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Spaardoel detail

Fletcher hotelovernachting

Lekker eropuit in eigen land!

Fletcher Hotels, een garantie voor genieten. Dé Nederlandse hotelketen waar jouw wensen centraal staan. Met ruim 100 unieke hotels gelegen op de mooiste plekjes van Nederland is er voor iedere gelegenheid een hotelovernachting.
Nu speciaal voor Liefhebbers, bij inlevering van 200 Liefhebbers-punten een hotelovernachting voor slechts 14,95 per persoon. 

Inhoud arrangement
1 x hotelovernachting 
Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
Gratis WiFi

Hoe werkt deze actie?
- Neem bij de kassa jouw Jan Linders hotelvoucher mee 
- Ga naar de speciale landingspagina van Fletcher (www.hotelgeschenkshop.nl/janlinders) en vul jouw unieke reserveringscode in.
- Bestel jouw unieke reserveringscode. Let op: bestel jouw unieke reserveringscode vóór 31 oktober 2020- Met de unieke reserveringscode van Fletcher reserveer je t/m 31 maart 2021 een hotelovernachting voor twee personen in één van de bijna 100 unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels. 

Voorwaarden
- Per reservering wordt eenmalig €5 reserveringskosten in rekening gebracht.
- De unieke reserveringscode geeft recht op een hotelovernachting voor twee personen in één van de Fletcher hotels met uitzondering van Boutique Hotel Duinoord en Hotel Amsterdam.
- Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie.
- Aankomst op alle dagen van de week.
- Geen verplichting tot afname van ontbijt en diner.- Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.
- De tax and handling fee dient in het hotel te worden voldaan.

Optioneel:
- Verblijf 4-sterren hotel voor €5 p.p.p.n.
- Weekendverblijf (verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht) €10 p.p.p.n.

Bekijk hier alle voorwaarden:janlinders.nl/voorwaarden-fletcher

Voor € 29.90

200 punten

Fletcher hotelovernachting

Lekker eropuit in eigen land! Fletcher Hotels, een garantie voor genieten. Dé Nederlandse hotelketen waar jouw wensen centraal staan. Met ruim 100 unieke hotels gelegen op de mooiste plekjes van Nederland is er voor iedere gelegenheid een hotelovernachting. Nu speciaal voor Liefhebbers, bij inlevering van 200 Liefhebbers-punten een hotelovernachting voor slechts 14,95 per persoon. Inhoud arrangement 1 x hotelovernachting Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes Gratis WiFi Hoe werkt deze actie? - Neem bij de kassa jouw Jan Linders hotelvoucher mee - Ga naar de speciale landingspagina van Fletcher (hotelgeschenkshop.nl/janlinders) en vul jouw unieke reserveringscode in. - Bestel jouw unieke reserveringscode. Let op: bestel jouw unieke reserveringscode vóór 31 oktober 2020- Met de unieke reserveringscode van Fletcher reserveer je t/m 31 maart 2021 een hotelovernachting voor twee personen in één van de bijna 100 unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels. Voorwaarden - Per reservering wordt eenmalig €5 reserveringskosten in rekening gebracht. - De unieke reserveringscode geeft recht op een hotelovernachting voor twee personen in één van de Fletcher hotels met uitzondering van Boutique Hotel Duinoord en Hotel Amsterdam. - Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie. - Aankomst op alle dagen van de week. - Geen verplichting tot afname van ontbijt en diner.- Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst. - De tax and handling fee dient in het hotel te worden voldaan. Optioneel: - Verblijf 4-sterren hotel voor €5 p.p.p.n. - Weekendverblijf (verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht) €10 p.p.p.n. Bekijk hier alle voorwaarden: janlinders.nl/voorwaarden-fletcher