Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Spaardoel detail

2e ticket GaiaZOO gratis

Spaar van maandag 26 augustus t/m zondag 20 oktober voor het 2e toegangsticket GaiaZoo Gratis!

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Sta oog in oog met ’s werelds mooiste dieren en maak een complete wereldreis in één dag! Exclusief voor Liefhebbers nu bij inlevering van 125 Liefhebbers-punten een 2e ticket gratis.

Hoe werkt het?
- Voor 125 Liefhebbers-punten is een GaiaZOO voucher te verkrijgen bij de kassa
- Ga naar gaiazoo.nl/janlinders, bestel je ticket met de unieke vouchercode en ontvang ze in je mailbox
- Bestel uiterlijk zondag 27 oktober 2019 je tickets, na bestelling zijn ze geldig t/m 31 december 2019
- Spaar voor zoveel vouchers als je wilt!
- Bekijk ook de actievoorwaarden van deze spaaractie

Maak nu ook kans op een gratis jaarabonnement voor 4 personen! Geef antwoord op de prijsvraag & win!

125 punten

2e ticket GaiaZOO gratis - geldig t/m eind van het jaar!

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Sta oog in oog met ’s werelds mooiste dieren en maak een complete wereldreis in één dag! Exclusief voor Liefhebbers bij inlevering van 125 Liefhebbers-punten een 2e ticket gratis. Haal je voucher op bij de kassa en bestel je tickets uiterlijk 28 oktober via gaiazoo.nl/janlinders! Spaar van maandag 26 augustus t/m zondag 20 oktober 2019.