Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Spaardoel detail

Gratis bij Liefhebbers-punten

Gratis bij Jan Linders, exclusief voor Liefhebbers! Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn!

Voorwaarde: omdat we graag alle Liefhebbers blij willen maken geldt er een maximum van één artikel per klant.
Bekijk alle actievoorwaarden.50 punten

Doritos Bits Honey BBQ

Onderweg en zin in Doritos? Neem dan Doritos Bits Honey BBQ! De Bits hebben een verrassend vormpje maar de vertrouwde kraak & explosie van smaak!! Normaal €0,99, nu bij inlevering van 50 Liefhebbers-punten helemaal GRATIS! Max. 1 product per persoon.

100 punten

Vanaf maandag 7 december: Knorr foodtrips

Laat je inspireren door de nieuwe wereldgerechten, de Knorr Foodtrips! Zet de lekkerste gerechten van culinaire hotspots met gemak op tafel. Ga jij voor de Shakshuka, een eiergerecht met inspiratie uit Tel Aviv vol groenten of voor de Nacho Ovenschotel, een ovengerecht met inspiratie uit Mexico stad vol knapperige nacho's,? Normaal €3,39-3,49, nu bij inlevering van 100 Liefhebbers-punten helemaal GRATIS! Max. 1 product per persoon.