Home Spaardoel detail

Gratis bij Liefhebbers-punten

Gratis bij Jan Linders, exclusief voor Liefhebbers! Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn!

Voorwaarde: omdat we graag alle Liefhebbers blij willen maken geldt er een maximum van één artikel per klant.

Bekijk alle actievoorwaarden.

  


Van € 1.09 100% Korting

50 punten

Kettle chips sea salt & honey barbecue

Voor Kettle chips zijn alleen de beste aardappelen goed genoeg. Zorgvuldig gesneden en gebakken in kleine porties zorgt voor een lekkere bite en smaak. Daarnaast zijn ze ook nog gekruid met natuurlijke ingrediënten! Dit allemaal zorgt voor een knapperige, volle chips, waarbij elk stukje een beetje verschilt van het andere. Normaal €1,09, nu bij inlevering van 50 Liefhebbers-punten helemaal GRATIS! Max. 1 product per persoon.

Van € 0.99 100% Korting

50 punten

Vanaf 15 maart: Nature Valley Crunchy Haver en Honing

Nature Valley Crunchy Haver en Honing zit boordevol natuurlijke volkoren haver en echte honing. De repen zijn het perfecte tussendoortje voor onderweg. Omdat de natuur zoveel te bieden heeft, zitten er twee heerlijke repen in één verpakking! Haal alles uit je dag met Nature Valley. Normaal €0,99, nu bij inlevering van 50 Liefhebbers-punten helemaal GRATIS! Max. 1 product per persoon.

Van € 1.39 100% Korting

50 punten

Vanaf 29 maart: Nightwatch Energy drink

Nightwatch is een natuurlijke energy drink, gemaakt van guayusa: een super-blad dat alleen maar te vinden is in de Amazone van Ecuador. Nightwatch is op smaak gemaakt voor fruit en bloemen-extract. Dit zorgt voor minder suikers en een natuurlijke smaak. Daarom zit er maar 4.2 gram suiker in per 100ml! Normaal €1,39, nu bij inlevering van 50 Liefhebbers-punten helemaal GRATIS! Max. 1 product per persoon.

Van € 2.79 100% Korting

125 punten

Vanaf 12 april: President L'ovale

Deze heerlijke kaas wordt kwaliteitsmelk gemaakt in verschillende Franse regio's. Met President's onvergelijkbare fondant, zorgt het voor nieuwe genoten. Deze zachte kaas, die van gepasteuriseerde melk is gemaakt, kan zowel warm als koud geserveerd worden! Normaal €2,79, nu bij inlevering van 125 Liefhebbers-punten helemaal GRATIS! Max. 1 product per persoon.