Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Spaardoel detail

Gratis bij Liefhebbers-punten

Gratis bij Jan Linders is terug, exclusief voor Liefhebbers! Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn!

Bekijk hier de actievoorwaarden.

50 punten

Sultana Boordevol Granen

Sultana. Dat voelt goed. Het ideale tussendoortje. De Boordevol Granen FruitBiscuit is gemaakt op basis van haver, tarwe en rozijnen wat goed past in een verantwoorde levensstijl. Normaal €1,85 nú bij inlevering van 50 punten helemaal gratis!

50 punten

Appelsientje vers geperst sap- geldig vanaf 21-10-2019

Appelsientje Vers Geperst sap is een 100% puur sap uit heerlijke frisse vruchten. Verkrijgbaar in de smaken Ananas Mango Passievrucht en Sinaasappel met een inhoud van 900 ml. Je vindt ze in de koeling! Normaal €2,35-2.79 nú bij inlevering van 50 punten helemaal gratis!