Home Spaardoel detail

70% korting op de leukste kookboeken!

Verzilver nu je punten voor 70% korting op de leukste kookboeken! Verras jouw visite met de beste hapjes van de plank, of maak een heerlijke burger! 


Spaar ze allemaal! Op = Op.


Je vindt de kookboeken nu in het Liefhebbers-schap bij jouw Jan Linders!

Van € 9.95 Voor € 2.99 70% Korting

300 punten

Dippen en Smeren

Een borrel of barbecue maak je in een handomdraai een beetje bijzonderder met een homemade smeersel of spread. De 35 wereldse dippers in dit boek zijn verrassend eenvoudig om zelf te maken en kunnen vaak van tevoren worden bereid. Van guacamole tot aioli en van klassieke kruidenboter tot Zuid-Amerikaanse peppadewspread. En naast klassiekers ook inspirerende nieuwe combinaties, zoals pompoenmayonaise en munt-sinaasappelpesto. Dip ze! Op is Op.

Van € 9.95 Voor € 2.99 70% Korting

300 punten

Happen van de Plank

Alles ziet er lekkerder uit op een sfeervolle houten plank. Dit boek staat vol ideeën voor 12 royaal gevulde themaplanken, steeds met een combinatie van zelfgemaakte en slim ingekochte delicatessen. Probeer de klassieke tapasplank of de Japanse plank, maar ook een chef's plank, dessertplank, of zelfs een kidsplank. Met 38 recepten en vele tips om samen te genieten van de hapjes van de houten plank. Op is Op.

Van € 9.95 Voor € 2.99 70% Korting

300 punten

Lekker Burgerlijk

Een burgerrevolutie speelt zich af. Hamburgers ‘nieuwe stijl’ zijn niet meer vooral goedkoop en snel, maar lekker, origineel en gemaakt van kwaliteitsingrediënten. Zelfs sterrenchefs maken hun eigen signature burgers. Dus waarmee ga jij de show stelen? Een perfect gebarbecuede burger van zelf gedraaid gehakt? Homemade bearnaisesaus en pickles? Of een pracht van een vegaburger met bloemkoolsteak of gegrilde avocado? Je vindt ze in dit boek, samen met de beste burgertips, tricks en weetjes. Op is Op.

Van € 9.95 Voor € 2.99 70% Korting

300 punten

Air Fryer

Haal meer uit de airfryer met dit boek vol originele recepten, ideeën en tips. Want het populaire ‘heteluchtfrituren’ is niet alleen gezond, snel en handig, maar bovendien enorm veelzijdig. Denk naast frites en snacks eens aan heerlijk gegratineerde lasagne, gegrild buikspek, gebakken groenten en garnalen, gepofte banaan of zelfs koekjes en cakes! De trendy airfryer is zeker een blijvertje in de keuken. En met dit boek heb je nóg meer plezier van je aanwinst. Op is Op.

Van € 9.95 Voor € 2.99 70% Korting

300 punten

Hollands Bakboek

Zelf gebakken taarten, koekjes, cake en broodjes zijn ultieme blijmakers! In dit boek vind je een verzameling van het mooiste klassieke gebak uit Nederland. De enige echte appeltaart, boterkoek, saucijnenbroodjes... Recepten die op het repertoire van geen enkele thuisbakker mogen ontbreken. Met de stap-voor-stap instructies kan het bijna niet misgaan. Voor je het weet verbaas je iedereen met je baktalenten - jezelf misschien nog wel het meest! Op is Op.

Van € 9.95 Voor € 2.99 70% Korting

300 punten

Vega Lekker

Ben jij even goed bezig! Meer plantaardige voeding op je menu heeft grote voordelen voor je lijf, het klimaat, de oceanen en voor de dieren. En ook voor je plezier in eten, want dit boek bewijst dat vega gevarieerder, verrassender en creatiever kan. Experimenteer, ontdek kookstijlen van over de hele wereld, grill eens een watermeloen en maak vrolijke rode bieterballen voor bij de borrel. Eten vol kleur en smaak, waar het plezier vanaf spat. Op is Op.

Van € 9.95 Voor € 2.99 70% Korting

300 punten

Oven en Stoven

Het heeft bijna iets magisch. Gerechten die je alle rust geeft om langzaam gaar en mals te worden, of dat nu in de oven is of in de stoofpan, worden meer dan de som der ingredienten. Deze 35 overheerlijke recepten bewijzen dat geen snel gerecht daar tegenop kan. Op is Op.