Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Spaardoel detail

50% korting op een brouwerijbezoek bij La Trappe

Spaar van maandag 10 februari t/m zondag 1 maart 2020 voor 50% korting op een brouwerijtour bij La Trappe. 

La Trappe Trappist is authentiek Nederlands trappistenbier uit Berkel-Enschot. Het wordt sinds 1884 gebrouwen binnen de muren van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Proef de stilte. 
Exclusief voor Liefhebbers nu 50% korting op een brouwerijtour t.w.v. 12,00 euro inclusief één consumptie.

Haal nu je voucher in de winkel!

Bekijk de voorwaarden


200 punten

50% korting op een brouwerijbezoek bij La Trappe

Spaar van maandag 10 februari t/m zondag 1 maart 2020 voor 50% korting op een brouwerijtour bij La Trappe. La Trappe Trappist is authentiek Nederlands trappistenbier uit Berkel-Enschot. Het wordt sinds 1884 gebrouwen binnen de muren van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Proef de stilte. Exclusief voor Liefhebbers nu 50% korting op een brouwerijtour t.w.v. 12,00 euro inclusief één consumptie. Haal nu je voucher in de winkel!