Home Spaardoel detail

Spaar mee voor luxe glazen van Royal Leerdam! OP=OP

Exclusief voor Liefhebbers: van maandag 20 maart t/m zondag 21 mei 2023 wissel je jouw Liefhebbers-punten in voor hoge kortingen op de luxe glazen van Royal Leerdam. In de 8-delige Vinisse-collectie zit voor iedere gelegenheid een geschikt glas; van elegante wijnglazen en drinkglazen tot trendy cocktailglazen en een waterkaraf.Haal de glazen van dit Hollandse merk snel in huis en proost in stijl op alle bijzondere momenten die komen gaan. Laat de zomer maar komen! Je hebt al een set glazen vanaf 1,99 bij inlevering van 125 Liefhebbers-punten.

Bekijk hier alle actievoorwaarden. 

Samen sparen
Draag je Liefhebbers-punten over aan vrienden en familie en spaar zo samen voor de leukste acties! Dit kan heel eenvoudig via je Liefhebbers-account op janlinders.nl of via de Jan Linders-app. Deze spaaractie is exclusief voor Liefhebbers.

Nog geen Liefhebber? Registreer online en krijg direct 25 punten cadeau! Liever een fysieke pas? Natuurlijk is het ook mogelijk om met een fysieke pas te sparen. Deze is verkrijgbaar bij de kassa in onze supermarkten. 

Is jouw gewenste glas uitverkocht? De uitverkochte glazen van Royal Leerdam zijn vanaf 1 juni online verkrijgbaar voor de huidige actieprijzen. Meer informatie volgt spoedig via onze gebruikelijke communicatiekanalen.


Ontdek alle spaaritems!

Van € 9.99 Voor € 1.99 80% Korting

125 punten

Waterglazen (set van 2)

Dit waterglas met een inhoud van 37cl heeft een strakke vormgeving en is uitermate geschikt voor het serveren van water, frisdrank of sapjes. Dit stijlvolle waterglas is gemaakt van hoge kwaliteit geblazen glas en mag in de vaatwasser gereinigd worden.

Van € 9.99 Voor € 2.99 70% Korting

125 punten

Longdrinkglazen (set van 2)

Dit longdrinkglas met een inhoud van 45cl heeft een strakke vormgeving en is uitermate geschikt voor het serveren van water, frisdrank of sapjes. Dit stijlvolle waterglas is gemaakt van hoge kwaliteit geblazen glas en mag in de vaatwasser gereinigd worden.

Van € 14.99 Voor € 3.99 73% Korting

125 punten

Witte wijnglazen (set van 2)

Dit witte wijnglas (47 cl) heeft een luxueus design met een moderne twist. Het is speciaal ontworpen voor het serveren van witte wijn en is gemaakt van hoge kwaliteit geblazen glas. De wijde kelk en taps toelopende mond zorgen bovendien voor een intense smaakbeleving. Dit wijnglas mag in de vaatwasser gereinigd worden tot maximaal 60 graden Celsius.

Van € 14.99 Voor € 3.99 73% Korting

125 punten

Rode wijnglazen (set van 2)

Dit rode wijnglas (59 cl) heeft een luxueus design met een moderne twist. Het is speciaal ontworpen voor het serveren van rode wijn en is gemaakt van hoge kwaliteit geblazen glas. De wijde kelk en taps toelopende mond zorgen bovendien voor een intense smaakbeleving. Dit wijnglas mag in de vaatwasser gereinigd worden tot maximaal 60 graden Celsius.

Van € 14.99 Voor € 3.99 73% Korting

125 punten

Champagne glazen (set van 2)

Dit champagneglas, of flute, (20 cl) heeft een luxueus design met een moderne twist. Het is speciaal ontworpen voor het serveren van champagne en mousserende wijnen zoals cava, sekt en prosecco. Het is gemaakt van hoge kwaliteit geblazen glas en mag in de vaatwasser gereinigd worden tot maximaal 60 graden Celsius.

Van € 19.99 Voor € 3.99 80% Korting

125 punten

Gin-Tonic glazen (set van 2)

Dit Gin-Tonic glas is zeer geschikt voor Gin-Tonic maar ook voor andere mixdrankjes en cocktails. Dit stijlvolle glas is gemaakt van hoge kwaliteit geblazen glas en met een inhoud van 75cl biedt het glas voldoende ruimte aan een flinke hoeveelheid ijsklontjes. Dit glas mag in de vaatwasser gereinigd worden.

Van € 19.99 Voor € 3.99 80% Korting

125 punten

Cocktailglazen (uitverkocht)

De cocktailglazen zijn helaas uitverkocht. Dit cocktailglas met een inhoud van 35cl is een echte eyecatcher. Het vintage design maakt dit drinkglas extra bijzonder. Het is uitermate geschikt voor het serveren van water, cocktails, whiskey of frisdrank en mag in de vaatwasser gereinigd worden.

Van € 12.99 Voor € 3.49 73% Korting

125 punten

Karaf (Uitverkocht)

De karaf is helaas uitverkocht. Deze karaf met een inhoud van 1,1 liter heeft een strakke vormgeving en laat zich perfect combineren met het Vinisse water- en longdrinkglas. Ideaal voor het uitschenken van wijn, water of fruitwater met schijfjes citroen, munt en komkommer. Deze karaf mag in de vaatwasser gereinigd worden.