Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Spaardoel detail

MEPAL-producten voor onderweg

Spaar t/m zondag 9 juni 2019 voor mooie, topkwaliteit lunchboxen, drinkflessen, saladeboxen, lunchpotten en besteksets van Mepal. Alles blijft lekkers vers met deze handige producten voor onderweg!

Sparen gaat het makkelijkst en voordeligst als je punten spaart via Liefhebbers. Liefhebbers ontvangen maar liefst 50% korting op de Mepal-producten. Haal de Liefhebbers-pas gratis op bij de kassa.

Liever zegels sparen? Dat kan nog steeds. Tot en met zondag 9 juni 2019 ontvang je bij iedere 10 euro* aan boodschappen 1 zegel. Bij 10 zegels is je spaarkaart vol en kun je met een bijbetaling een Mepal-product voor onderweg uitzoeken.

Bekijk ook alle actievoorwaarden.

Met 10 zegels € 4.99 Voor Liefhebbers slechts € 4.49

100 punten

Lunchbox take a break midi

In deze midi lunchbox passen 4 boterhammen. De inhoud blijft lekker vers door de afdichtring. Inclusief divider om etenswaar te scheiden! Bij volle spaarkaart met 10 zegels 4,99.

Met 10 zegels € 5.99 Voor Liefhebbers slechts € 5.49

100 punten

Lunchbox take a break large

In deze large lunchbox passen maar liefst 8 boterhammen. Inclusief divider om etenswaar te scheiden. Dus nooit meer chocopasta op je mandarijn! Bij volle spaarkaart met 10 zegels 5,99.

Met 10 zegels € 4.99 Voor Liefhebbers slechts € 4.49

100 punten

Waterfles Ellipse 500 ml

Deze hervulbare waterfles is gezond, milieubewust én voordelig. Handig voor op het werk, tijdens het sporten of gewoon voor onderweg. De waterfles is vaatwasserbestendig en 100% lekvrij! Bij volle spaarkaart met 10 zegels 4,99.

Met 10 zegels € 8.49 Voor Liefhebbers slechts € 7.99

100 punten

Saladbox Ellipse

Deze saladbox is groot genoeg voor een maaltijdsalade. De transparante box heeft voldoende ruimte om de salade op het moment van eten te mengen (dus geen geknoei). Oersterk en inclusief mini box. Bij volle spaarkaart met 10 zegels 8,49.

Met 10 zegels € 7.99 Voor Liefhebbers slechts € 7.49

100 punten

Lunchpot Ellipse

Met deze lunchpot maak je lekker en gezond lunchen een stukje makkelijker. Neem je verse soep of yoghurt met granola eenvoudig mee naar je werk, naar school, naar de picknick of tijdens een dagje uit. De lunchpot heeft twee verschillende compartimenten om de verschillende ingrediënten gescheiden te houden. Bij volle spaarkaart met 10 zegels 7,99.

Met 10 zegels € 5.49 Voor Liefhebbers slechts € 4.99

100 punten

Bestekset Ellipse 3-delig

De stijlvolle en praktische bestekset bestaat uit een mes, vork en lepel en wordt bewaard in een compacte donkerblauwe kunststof houder. Ideaal voor onderweg! Het bestek is gemaakt van roestvrijstaal, oftewel RVS en mag na gebruik gewoon in de vaatwasser. Wel zo handig. Bij volle spaarkaart met 10 zegels 5,49.