Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Spaardoel detail

2e Pannenkoek gratis

De Pannekoekenbakker, altijd een feest! Kom een heerlijke pannenkoek eten bij één van de filialen van de Pannekoekenbakker en krijg je 2e pannenkoek gratis bij inlevering van je voucher.
Tegen inlevering van 100 Liefhebbers-punten ontvang je bij de kassa in jouw Jan Linders-supermarkt een actievoucher, deze kan je inleveren bij de Pannekoekenbakker.

Hoe werkt het?
- Koop je voucher bij jouw Jan Linders supermarkt.
- Scan je Liefhebbers-pas aan de kassa en verzilver 100 punten.
- Ga met deze voucher naar 'de Pannekoekenbakker' en lever 'm in. Op vertoon van deze voucher krijg je jouw 2e pannenkoek gratis.
- Deze kortingsvoucher is geldig t/m zaterdag 28 maart 2020 bij alle filialen van de Pannekoekenbakker
- Kijk op www.pannekoekenbakker.nl voor alle locaties van de Pannekoekenbakker
- TIP: Reserveer vooraf
- Bekijk alle actievoorwaarden

100 punten

2e Pannenkoek gratis

De Pannekoekenbakker, altijd een feest! Kom een heerlijke pannenkoek eten bij één van de filialen van de Pannekoekenbakker en krijg je 2e pannenkoek gratis bij inlevering van je voucher. Tegen inlevering van 100 Liefhebbers-punten ontvang je bij de kassa in jouw Jan Linders-supermarkt een actievoucher, deze kan je inleveren bij de Pannekoekenbakker.