Home Spaardoel detail

De leukste films voor thuis!

Haal de leukste films in huis en ontvang nu korting op 3films bij Pathé Thuis. De voucher is verkrijgbaar vanaf 15 maart t/m 9 mei.Tegen inlevering van 200 punten ontvang je 6 euro korting bij Pathé Thuis. Van17,97 euro voor nu maar 11,97 euro!

Pathé Thuis biedt films die kort geleden in de bioscoophebben gedraaid en meer. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwstetitels. Zo heb je de beste films uit de bioscoop als eerste thuis.

De voucher geeft recht op het huren van 3 films uit hetfilmaanbod van Pathé Thuis.

Haal je voucher bij de kassa tegen inlevering van 200 punten. Vervolgens kun je de voucher verzilveren t/m 9 mei in de Liefhebbers-shop en ontvang je 6 euro korting. Dezevoucher kun je verzilveren voor alle deals uit de 200 punten categorie in deLiefhebbers-shop.


Van € 17.97 Voor € 11.97 33% Korting

200 punten

De leukste films voor thuis!

Haal de leukste films in huis en ontvang nu korting op 3 films bij Pathé Thuis. De voucher is verkrijgbaar vanaf 15 maart t/m 9 mei. Tegen inlevering van 200 punten ontvang je 6 euro korting bij Pathé Thuis. Van 17,97 euro voor nu maar 11,97 euro! Pathé Thuis biedt films die kort geleden in de bioscoop hebben gedraaid en meer. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste titels. Zo heb je de beste films uit de bioscoop als eerste thuis. De voucher geeft recht op het huren van 3 films uit het filmaanbod van Pathé Thuis. Haal je voucher bij de kassa tegen inlevering van 200 punten. Vervolgens kun je de voucher verzilveren t/m 9 mei in de Liefhebbers-shop en ontvang je 6 euro korting. Deze voucher kun je verzilveren voor alle deals uit de 200 punten categorie in de Liefhebbers-shop.