Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Spaardoel detail

Thermae: 15 euro korting

Warm op in de sauna's, ga naar een traditionele opgieting, geniet in de thermale baden uit eigen bron en maak kennis met het splinternieuwe Infinitum.
15 euro korting bij Thermae 2000! Tegen inlevering van 200 Liefhebbers-punten ontvang je bij de kassa in jouw Jan Linders-supermarkt een actievoucher met boekingscode. Met deze boekingscode kun je je bezoek online reserveren via www.thermae.nl/janlinders

Bekijk hier alle actievoorwaarden

200 punten

15 euro korting bij Thermae 2000

Warm op in de sauna's, ga naar een traditionele opgieting, geniet in de thermale baden uit eigen bron en maak kennis met het splinternieuwe Infinitum. 15 euro korting bij Thermae 2000! Tegen inlevering van 200 Liefhebbers-punten ontvang je bij de kassa in jouw Jan Linders-supermarkt een actievoucher met boekingscode. Met deze boekingscode kun je je bezoek online reserveren via www.thermae.nl/janlinders.