Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Spaardoel detail

40% korting op Tiny Tony's

Probeer nu Tiny Tony's in alle smaken van de regenboog! Exclusief voor Liefhebbers 40% korting bij inlevering van 100 punten! OP = OP. Voor alle Tiny lekkere trekmomentjes, voor alle ‘je-wordt-bedankt’jes, voor alle goedmakertjes en natuurlijk voor bij elk kopje koffie, thee of glaasje chocolademelk.

Bekijk hier alle actievoorwaarden

Voor Liefhebbers slechts € 3.59

100 punten

40% korting op Tiny Tony's - geldig vanaf 2 december

Probeer nu de Tiny Tony's in alle smaken van de regenboog! Exclusief voor Liefhebbers 40% korting bij inlevering van 100 punten! Nu van 5.99 voor 3.59! Voor alle Tiny lekkere trekmomentjes, voor alle ‘je-wordt-bedankt’jes, voor alle goedmakertjes en natuurlijk voor bij elk kopje koffie, thee of glaasje chocolademelk.