Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Spaardoel detail

Persoonlijke video van Sint

Spaar van maandag 2 november t/m zondag 6 december voor de Video van Sint. Tegen inlevering van 300 punten ontvang je 9 euro korting op de Video van Sint. Van 18,90 euro voor nu maar 9,90 euro!

Stel zelf een uniek videobericht samen en verbaas je kinderen en familie. Sinterklaas spreekt tijdens de video iedereen persoonlijk toe! Hij noemt je naam, leeftijd, lievelingseten en nog veel meer. Maak het bericht extra leuk door zelf meerdere foto's toe te voegen. 

Je ontvangt een video van 12 minuten inclusief 4 piratenverhaaltjes. Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en de geheime schatkamer!

Uitbreiding van een film met extra personen (max. 8) of opties is mogelijk door bijbetaling. De deal betreft een digitale download versie. Mocht je tegen betaling een DVD willen bestellen dan kun je de Video van Sint nog t/m 27 november bestellen i.v.m. levertijd. 

Haal je voucher bij de kassa tegen inlevering van 300 punten. Vervolgens kun je de voucher verzilveren in de Liefhebbers-shop en ontvang je 9 euro korting. De deal kun je verzilveren t/m zondag 6 december. 

300 punten

Video van Sint te verzilveren in de Liefhebbers-shop

Spaar van maandag 2 november t/m zondag 6 december voor de Video van Sint. Tegen inlevering van 300 punten ontvang je 9 euro korting op de Video van Sint. Van 18,90 euro voor nu maar 9,90 euro! Stel zelf een persoonlijk videobericht samen en verbaas je kinderen en familie. Sinterklaas spreekt tijdens de video iedereen persoonlijk toe! Hij noemt je naam, leeftijd, lievelingseten en nog veel meer. Maak het bericht extra leuk door zelf meerdere foto's toe te voegen. Je ontvangt een video van 12 minuten inclusief 4 piratenverhaaltjes. Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en de geheime schatkamer! Uitbreiding van een film met extra personen (max. 8) of opties is mogelijk door bijbetaling. De deal betreft een digitale download versie. Mocht je tegen betaling een DVD willen bestellen dan kun je de Video van Sint nog t/m 27 november bestellen i.v.m. levertijd. Haal je voucher bij de kassa tegen inlevering van 300 punten. Vervolgens kun je de voucher verzilveren in de Liefhebbers-shop en ontvang je 9 euro korting. De deal kun je verzilveren t/m zondag 6 december. Bekijk alle voorwaarden in de Liefhebbers-shop.