Home Spaardoel detail

Vanaf 12 april: Spaar voor Weber accessoires!

Vanaf 12 april t/m 13 juni ontvangen Liefhebbers tot 60% korting op handige Weber barbecue accessoires! De snelste manier om jouw barbecuevaardigheden naar een hoger niveau te tillen is het experimenteren met accessoires. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste accessoires om je achtertuin om te toveren tot een volledige buitenkeuken. Spaar nu voor barbecue-accessoires van Weber en wordt een echte barbecue-chef! Verkrijgbaar in al onze filialen.

Samen sparen
Draag je Liefhebbers-punten over aan vrienden en familie en spaar zo samen voor de leukste acties! Dit kan heel eenvoudig via je Liefhebbers-account op janlinders.nl of via de Jan Linders-app.

Deze spaaractie is exclusief voor Liefhebbers. Nog geen Liefhebber? Haal de Liefhebbers-pas gratis op bij de kassa, registreer online en krijg direct 25 punten cadeau!

Bekijk ook de actievoorwaarden van deze spaaractie.


Van € 9.99 Voor € 3.99 60% Korting

200 punten

Handschoen

Gebruik ter bescherming altijd warmte werende barbecuehandschoenen tijdens het barbecueën. Materiaal: buitenkant 100% katoen, binnenkant 88% katoen en 12% polyester.

Van € 12.99 Voor € 5.99 54% Korting

300 punten

Hamburgerpers

Ontworpen voor het eenvoudig maken van platte en gelijkmatige hamburgers. Met een nylon non-slip handgreep die verwijderbaar is voor gemakkelijk schoonmaken.

Van € 12.99 Voor € 5.99 54% Korting

300 punten

Reinigingsborstel

Driezijdige reinigingsborstel, 30 cm met roestvrijstalen borstels. Perfect voor het schoon borstelen van het grillrooster zodat het grillrooster in optimale conditie blijft.

Van € 19.99 Voor € 7.99 60% Korting

400 punten

Gevogeltestomer

Perfect voor het grillen van kip. Op de houder kunnen diverse soorten gevogelte worden geplaatst. Ideaal voor het bijvoorbeeld bereiden van heerlijk malse kip.

Van € 19.99 Voor € 7.99 60% Korting

400 punten

Brikettenstarter

Verkort de aansteektijd door het gebruik van de Weber brikettenstarter. Geadviseerd en geliefd door vele barbecueërs! Het is de meest eenvoudige manier om houtskool/briketten aan te steken. Ideaal voor 47/57 cm houtskoolbarbecues.

Van € 19.99 Voor € 7.99 60% Korting

400 punten

Thermometer

Snel en accuraat aflezen van de temperatuur in Fahrenheit of Celsius. De sleutel tot het bereiden van het perfecte stuk vlees is de kerntemperatuur. Met deze handige zakthermometer is het eenvoudig om de temperatuur te meten en af te lezen zonder dat het deksel lang open moet staan.

Van € 19.99 Voor € 9.99 50% Korting

500 punten

Toolset 2-delig

Of je nou een burger moet omdraaien of groente op je bord wil leggen, de spatel en handsfree vergrendeltang zijn de basis voor een heerlijke barbecue!