Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Traditionele spaghetti met verse tomaatjes
 

Traditionele spaghetti met verse tomaatjes

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300 g Honig basis voor Macaroni of Spaghetti
  • Barilla pasta
  • 300 g rundergehakt
  • 400 g Italiaanse wokgroenten
  • 250 g cherrytomaatjes

 

 

 

 

 

 

 

Bereidingstijd: +/- 15 minuten

Zo maak je het

Kook de pasta zoals op de verpakking is aangegeven.

Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan. 

Bak het gehakt rul en bruin. Bak op het laatst de wokgroenten en de gehalveerde cherrytomaatjes kort mee.

Voeg 150 ml water en Honig basis voor Macaroni en Spaghetti toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut. 

Voeg de pasta toe en verwarm deze kort mee.

Eet smakelijk!

 

 

 

 

 

 

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

099
Honig

Mix macaroni en spaghetti

40 gram
309
Jan Linders

Rundergehakt

450 gram
099

Cherrytomaat

250 gram
139
Jan Linders

Italiaanse roerbakmix

200 gram
1.39 099
099
Barilla

Spaghetti n.5

500 gram