Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Sparen

De beste spaaracties

Heb je al kennis gemaakt met Liefhebbers, het nieuwe voordeelprogramma van Jan Linders? Als Liefhebber profiteer je van vele extra's. Zo spaar je extra snel én betaal je minder bij!

Luxe messen van Sabatier

Geldig van 16-11-2020 t/m 03-01-2021

Van maandag 16 november 2020 t/m zondag 3 januari 2021 ontvangen Liefhebbers bij inlevering van 200 of 300 Liefhebbers-punten tot wel 80% korting op Sabatier keukenmessen. Sabatier messen staan bekend om hun professionele, hoogwaardige kwaliteit. De scherpe, duurzame snijranden zijn van roestvrij staal en de greep is van stijlvol accaciahout. Spaar voor zes professionele keukenmessen, een keukenschaar en een messenslijper en voel jezelf een echte chefkok! SAMEN SPAREN Draag Liefhebbers-punten over aan vrienden en familie en spaar samen voor de leukste acties! Dit kan eenvoudig via 'punten overdragen' in het menu van de app.

Lees meer

Gratis bij Liefhebbers-punten

Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020

Gratis bij Jan Linders, exclusief voor Liefhebbers! Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn! Voorwaarde: omdat we graag alle Liefhebbers blij willen maken geldt er een maximum van één artikel per klant.

Lees meer

Persoonlijke video van Sint

Geldig van 02-11-2020 t/m 06-12-2020

Spaar van maandag 2 november t/m zondag 6 december voor de Video van Sint. Tegen inlevering van 300 punten ontvang je 9 euro korting op de Video van Sint. Van 18,90 euro voor nu maar 9,90 euro! Stel zelf een persoonlijk videobericht samen en verbaas je kinderen en familie. Sinterklaas spreekt tijdens de video iedereen persoonlijk toe! Hij noemt je naam, leeftijd, lievelingseten en nog veel meer. Maak het bericht extra leuk door zelf meerdere foto's toe te voegen. Je ontvangt een video van 12 minuten inclusief 4 piratenverhaaltjes. Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en de geheime schatkamer! Uitbreiding van een film met extra personen (max. 8) of opties is mogelijk door bijbetaling. De deal betreft een digitale download versie. Mocht je tegen betaling een DVD willen bestellen dan kun je de Video van Sint nog t/m 27 november bestellen i.v.m. levertijd. Haal je voucher bij de kassa tegen inlevering van 300 punten. Vervolgens kun je de voucher verzilveren in de Liefhebbers-shop en ontvang je 9 euro korting. De deal kun je verzilveren t/m zondag 6 december.

Lees meer

Deals met hoge korting!

Geldig van 31-08-2020 t/m 28-02-2021

In de Liefhebbers-shop zie je direct waarvoor je jouw Liefhebbers-punten in kunt wisselen. Kies nu uit de leukste uitjes en producten, zoals Bookchoice, Dierenrijk en Thermae 2000. Neem snel een kijkje en profiteer van jouw Liefhebbers-voordeel! De leukste uitjes met korting: samen met de organisatie van pretparken, musea en verschillende workshops zorgen wij ook in deze tijd voor een veilig bezoek. Hoe werkt het? - Ga naar Liefhebbers-shop.nl en log in met je Liefhebbers-account. - Bekijk het aanbod, maak je keuze en zie direct hoeveel Liefhebbers-punten je nodig hebt. - Haal je kortingsvoucher in onze supermarkt! Je vindt deze bij de kassa. - Bestel je ticket en vul de kortingscode in bij het afrekenen. - Na afrekenen ontvang je per email de bestelbevestiging en jouw e-ticket. Vouchers zijn te verzilveren t/m zondag 17 januari 2021.

Lees meer