Home Sparen

De beste spaaracties

Heb je al kennis gemaakt met Liefhebbers, het nieuwe voordeelprogramma van Jan Linders? Als Liefhebber profiteer je van vele extra's. Zo spaar je extra snel én betaal je minder bij!

50% korting op persoonlijke kinderboeken!

Geldig van 19-07-2021 t/m 29-08-2021

Ontvang 50% korting op een persoonlijk kinderboek! Mijn Liefste Boek maakt persoonlijke kinderboeken waarin het kind zelf de hoofdrol speelt. Dankzij persoonlijke kenmerken zoals haar- en huidskleur en bekende namen van vriendjes en familie is elk boek een uniek cadeau! Kies uit meer dan 20 verschillende themaboeken! Hoe werkt het? Tegen inlevering van 300 Liefhebbers-punten haal je een voucher in het filiaal. Volg de stappen zoals aangegeven op de voucher en bestel jouw boek online bij Mijn Liefste Boek. Speciaal voor Liefhebbers nu van 23.99 euro voor 11.99 euro.

Lees meer

Gratis fotoboek t.w.v. 9,95 van smartphoto

Geldig van 05-07-2021 t/m 26-09-2021

Leg je mooiste momenten voor altijd vast! Liefhebbers ontvangen nu tegen inwisseling van 300 Liefhebbers-punten een smartphoto fotoboek t.w.v. 9,95 helemaal gratis! Haal de voucher nu in de winkel en maak je eigen fotoboek* bij smartphoto. Hoe werkt het? - Ga naar liefhebbers-shop.nl/smartphoto. - Bestel je deal en ga naar de winkelwagen. - Vul jouw unieke vouchercode in. - Je ontvangt per e-mail een nieuwe code om het gratis fotoboek te bestellen via smartphoto.nl/janlinders - Let op: verzilver deze voucher vóór 30 september 2021 in de Liefhebbers-shop. - Met de nieuwe code kun je t/m 31 december 2021 een gratis fotoboek bestellen bij smartphoto. *Het gratis fotoboek is in maat M met zachte kaft. Wil je liever een groter fotoboek? Kies dan voor een fotoboek L of XL en krijg 9,95 euro korting.

Lees meer

De leukste dagjes uit en beste deals voor thuis!

Geldig van 07-06-2021 t/m 14-11-2021

Nu in de Liefhebbers-shop: Korting op de leukste dagjes uit en de beste deals voor thuis! Haal nu een voucher aan de kassa in één van onze filialen en ontvang 30% korting op de leukste deals in onze vernieuwde Liefhebbers-shop! Hoe werkt het? 1) Haal een voucher in onze winkel tegen inlevering van 300 punten. 2) Ga naar de www.liefhebbers-shop.nl en selecteer een deal naar keuze*. 3) Vul jouw unieke vouchercode in en ontvang 30% korting op het aankoopbedrag 4) Je ontvangt een bevestiging via de mail. *De geldigheid van de voucher staat op de achterzijde van de voucher. De voucher is geldig voor alle deals in de Liefhebbers-shop.

Lees meer