Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Sparen

De beste spaaracties

Heb je al kennis gemaakt met Liefhebbers, het nieuwe voordeelprogramma van Jan Linders? Als Liefhebber profiteer je van vele extra's. Zo spaar je extra snel én betaal je minder bij!

Gratis bij 50 punten

Geldig van 15-06-2020 t/m 05-07-2020

Gratis bij Jan Linders, exclusief voor Liefhebbers! Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn! Voorwaarde: omdat we graag alle Liefhebbers blij willen maken geldt er een maximum van één artikel per klant.

Lees meer

Hasbro spellen met 73% korting!

Geldig van 04-05-2020 t/m 10-08-2020

Van 4 mei t/m 9 augustus 2020 ontvangen Liefhebbers bij inlevering van 125 Liefhebbers-punten maar liefst 73% korting op Hasbro spellen. Bij iedere euro aan boodschappen ontvang je 1 Liefhebbers-punt. Spaar nu voor de 6 leukste spellen in het klein!

Lees meer

JBL producten tot 47% korting!

Geldig van 22-06-2020 t/m 10-08-2020

Van 22 juni t/m 9 augustus 2020 ontvangen Liefhebbers bij inlevering van 100-500 Liefhebbers-punten tot maar liefst 47% korting op JBL producten. Bij iedere euro aan boodschappen ontvang je 1 Liefhebbers-punt. Vier de zomer met JBL en geniet overal van superieur geluid! Nieuw! Samen sparen Draag je Liefhebbers-punten over aan vrienden en familie en spaar zo samen voor de leukste acties! Dit kan heel eenvoudig via het kopje 'punten overdragen' in het menu van de app. Kijk voor de actuele prijzen in de dichtsbijzijnde Jan Linders supermarkt. De kortingen lopen op tot 47% op de adviesprijs.

Lees meer

Steun jouw favoriete ondernemer

Geldig van 22-06-2020 t/m 09-08-2020

Het zit in de genen van Jan Linders om actief betrokken te zijn bij de lokale omgeving. In deze moeilijke periode zetten we graag samen de schouders eronder! Bij inlevering van 300 Liefhebbers-punten ontvang je als Liefhebber 10 euro korting bij een van de lokale ondernemers in jouw omgeving. Hoe werkt het? - Lever 300 Liefhebbers-punten in en neem een voucher mee aan de kassa bij Jan Linders. - Ga met jouw voucher naar een van de lokale ondernemers die op de voucher vermeld staan. - Bij inlevering van de voucher ontvang je 10 euro korting bij besteding van een vooraf vastgesteld minimumbedrag (minimumbedragen verschillen per lokale ondernemer). - Spaar t/m 9 augustus 2020 voor meer vouchers! - De vouchers zijn in te leveren t/m 23 augustus 2020. Nieuw! Samen sparen Draag je Liefhebbers-punten over aan vrienden en familie en spaar zo samen voor de leukste acties! Dit kan heel eenvoudig via het kopje 'punten overdagen' in het menu van de app. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Lees meer