Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Sparen

De beste spaaracties

Heb je al kennis gemaakt met Liefhebbers, het nieuwe voordeelprogramma van Jan Linders? Als Liefhebber profiteer je van vele extra's. Zo spaar je extra snel én betaal je minder bij!

10 euro korting bij Toverland

Geldig van 25-03-2019 t/m 28-04-2019

Spaar voor 10 euro korting bij Toverland voor de hele familie! Als Liefhebber spaar je bij Jan Linders van 25 maart t/m 28 april voor een unieke korting van maar liefst 10 euro bij Attractiepark Toverland. Beleef een onvergetelijke dag in de 35 attracties en shows bij dit betoverende attractiepark in Sevenum. Ontdek de nieuwe themagebieden Avalon en Port Laguna, met o.a. de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix.

Lees meer

Gratis bij 100 punten

Geldig van 25-03-2019 t/m 07-04-2019

Gratis bij Jan Linders is terug, exclusief voor Liefhebbers! Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn!

Lees meer