Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Sparen

De beste spaaracties

Heb je al kennis gemaakt met Liefhebbers, het nieuwe voordeelprogramma van Jan Linders? Als Liefhebber profiteer je van vele extra's. Zo spaar je extra snel én betaal je minder bij!

Deze week gratis bij 50 punten

Geldig van 23-03-2020 t/m 05-04-2020

Gratis bij Jan Linders, exclusief voor Liefhebbers! Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn! Voorwaarde: omdat we graag alle Liefhebbers blij willen maken geldt er een maximum van één artikel per klant.

Lees meer

Exclusief voor Liefhebbers!

Geldig van 02-03-2020 t/m 04-05-2020

Van 2 maart t/m 3 mei 2020 ontvangen Liefhebbers tot wel 50% korting op Leifheit schoonmaakproducten bij inlevering van 100 Liefhebbers-punten. Bij iedere euro aan boodschappen ontvang je 1 Liefhebbers-punt. Ga voor kwaliteit én gemak in één! Dat wordt een super voordelige voorjaarsschoonmaak!

Lees meer

Gratis 2e Bavaria Brouwerijtour

Geldig van 16-03-2020 t/m 12-04-2020

Spaar van maandag 16 maart t/m zondag 12 april 2020 bij jouw Jan Linders voor het 2e ticket gratis op een Bavaria Brouwerijtour. De voucher is het gehele jaar 2020 inwisselbaar.* Brouwerij Bavaria bestaat al meer dan 300 jaar en is al 7 generaties lang in handen van de familie Swinkels. Tijdens de brouwerijtour maak je kennis met de brouwerij, de mouterij, beleef je de bottelarij in VR en ontdek je hun eigen mineraalwaterbron. *In verband met het coronavirus kan het zijn dat de brouwerijtour tijdelijk niet te reserveren is. Houd de site van Bavaria goed in de gaten voor de actuele informatie.

Lees meer

Keukenkampioendivisie: 2e kaartje gratis

Geldig van 02-03-2020 t/m 19-04-2020

Spaar van maandag 2 maart t/m zondag 19 april 2020 bij jouw Jan Linders. De échte sfeer van een wedstrijd beleef je samen in het stadion. Als Liefhebber bestel je nu een 2e kaartje voor een thuiswedstrijd helemaal gratis. Deelnemende clubs: FC Den Bosch, FC Eindhoven, MVV Maastricht en TOP Oss. In verband met het coronavirus zijn alle wedstrijden t/m 6 april uitgesteld. De wedstrijden worden opnieuw ingepland. Alle tickets blijven tot nader order geldig.

Lees meer