Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Sparen

De beste spaaracties

Heb je al kennis gemaakt met Liefhebbers, het nieuwe voordeelprogramma van Jan Linders? Als Liefhebber profiteer je van vele extra's. Zo spaar je extra snel én betaal je minder bij!

Gratis bij Liefhebbers-punten

Geldig van 26-10-2020 t/m 08-11-2020

Gratis bij Jan Linders, exclusief voor Liefhebbers! Profiteer iedere twee weken van nieuwe acties die tegen inlevering van Liefhebbers-punten helemaal gratis zijn! Voorwaarde: omdat we graag alle Liefhebbers blij willen maken geldt er een maximum van één artikel per klant.

Lees meer

Hotelkwaliteit hoofdkussens!

Geldig van 28-09-2020 t/m 15-11-2020

Van 28 september t/m 15 november ontvangen Liefhebbers bij inlevering van 400 Liefhebbers-punten maar liefst 67% korting op een Van der Valk hoofdkussen. Verzilver nu je punten voor een heerlijke nachtrust. Geschikt voor de wasmachine. SAMEN SPAREN Draag Liefhebbers-punten over aan vrienden en familie en spaar samen voor de leukste acties! Dit kan eenvoudig via 'punten overdragen' in het menu van de app.

Lees meer

Korting op 100 uitjes!

Geldig van 31-08-2020 t/m 01-11-2020

Nieuw: de Liefhebbers-shop! In deze shop zie je direct waarvoor je jouw Liefhebbers-punten in kunt wisselen. Kies nu uit 100 leukste uitjes, van pretparken tot dierentuinen en van musea tot wellness. Neem snel een kijkje, profiteer van jouw Liefhebbers-voordeel en ga eropuit! Vanwege het coronavirus willen wij dat iedereen op een veilige manier met elkaar omgaat. Blijf bij klachten thuis en volg de getroffen maatregelen op bij bezoek aan een van de uitjes. Samen zorgen we ervoor dat je een veilig bezoek hebt. Een uitje met korting bestellen? - Ga naar Liefhebbers-shop.nl en log in met je Liefhebbers-account. - Bekijk het aanbod, maak je keuze en zie direct hoeveel Liefhebbers-punten je nodig hebt. - Haal je kortingsvoucher in onze supermarkt! Je vindt deze bij de kassa. - Bestel je ticket en vul de kortingscode in bij het afrekenen. - Na afrekenen ontvang je per email de bestelbevestiging en jouw e-ticket. Vouchers zijn te verzilveren t/m 8 november 2020.

Lees meer

2e ticket GaiaZOO gratis

Geldig van 31-08-2020 t/m 08-11-2020

Spaar van maandag 31 augustus t/m zondag 8 november voor het 2e toegangsticket van GaiaZOO Gratis. In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Sta oog in oog met ’s werelds mooiste dieren en maak een complete wereldreis in één dag! Exclusief voor Liefhebbers nu bij inlevering van 200 Liefhebbers-punten een 2e ticket gratis.

Lees meer