Home Speciaalbier Lente

Ook in de lente vind je heel veel bijzonder en exclusieve speciaalbieren bij jouw Jan Linders. Niet voor niets zijn we de beste supermarkt in bier van héél Nederland! Onze bierspecialisten hebben ook dit seizoen weer een aantal unieke speciaalbieren geselecteerd die perfect passen bij de zonnige voorjaarsdagen. Proost! 

Ontdek de lekkerste bieren!

Bij Jan Linders vind je het hele jaar door een uitgebreid bierassortiment. Ook tijdens de lente staan onze schappen vol met de lekkerste bieren. Lastig kiezen? Wij helpen je graag!

Jopen Neder Wit 33cl

Jopen Neder Wit 33cl

Jopen Neder Wit is een frisse kruising tussen een Weizen en een hoppige IPA. Het blonde biertje combineert de hoppigheid en fruitige tonen van een IPA met de frisheid en aardse tonen van een Weizen. Neder Wit is vol, mild bitter en lichtzuur.

Kerel 'Says it all' IPA 33cl

Kerel 'Says it all' IPA 33cl

Kerel Grapefruit IPA is een fruitig bitter bier verrijkt met een puree van grapefruit. Het geeft een smaakvol en verfrissend bier met de natuurlijke smaak van citrusfruit met uiteraard grapefruit in de hoofdrol.

Alfa Lentebok 33cl

Alfa Lentebok 33cl

Alfa Lentebok is een lekker fris voorjaarsbier. Dit bier zit vol met frisse en zachtbittere smaken, die zowel een bloemig als fruitig karakter hebben. Dit dankzij het gebruik van schaarse en daardoor kostbare Amerikaanse hopsoorten.

Chouffe Soleil 33cl

Chouffe Soleil 33cl

Chouffe Soleil is een heerlijk fris en fruitig blond bier. Met een glas Chouffe Soleil voor je voel je de aangename warme zonnestralen. Heerlijk met gerookte zalm, kip, radijs, tomaat en bloemkool.

Proost, op de lente!

109
Alfa

Lentebok fles

0.3 liter
114
Hertog Jan

Lentebock fles

0.3 liter
259
Jopen

Mooie Nel IPA

0.33 liter
114
Grolsch

Zomerbok fles

0.3 liter
219
Lowlander

Tropical Ale

0
279
Gebrouwen door vrouwen

Bloesem blond

0.33 liter
199
Lowlander

Ginger & Lime Leaf

0

Lekker voor bij de borrel

Voordelige tapas!

Voordelige tapas!

Héél veel tapas, buitenlandse kaasjes, lekkere dips en rijstzoutjes vind je het hele jaar door voordelig bij jouw Jan Linders. Stel zelf jouw favoriete tapas samen, altijd 3 voor maar 5 euro!

De ultieme borrelplank

De ultieme borrelplank

De ultieme lente-borrelplank is een combinatie tussen vleeswaren, (buitenlandse) kazen en vers fruit! Deze borrelplank bouw je gemakkelijk zelf op: bekijk het recept en volg de stappen!