Home Speciaalbier Lente

Ze zijn er weer: onze lentebockbieren! Speciaal voor de lente hebben onze bierspecialisten héél veel lekkere bieren toegevoegd aan ons assortiment. Van frisse IPA’s tot de traditionele lentebock: je vindt ze bij jouw Jan Linders. Niet voor niets zijn we de beste supermarkt in speciaalbier van héél Nederland! Proost, op de lente. 

Ontdek onze lentebieren!

Bij Jan Linders vind je het hele jaar door een uitgebreid bierassortiment. Speciaal voor de lente hebben onze bierspecialisten de lekkerste lente(bock)bieren geselecteerd. Perfect om van te genieten in het voorjaarszonnetje. Lastig kiezen? Wij helpen je graag

Lowlander Hazy IPA

Lowlander Hazy IPA

Een lekker zoete, frisse lentebock! Deze American IPA heeft fruitige, tropische smaken en een perfecte balans tussen de pittige passievrucht en zoete mango. Fijn wit schuim en aroma’s van citrus maken deze Hazy IPA een perfect lentebiertje!

Alfa Lentebok

Alfa Lentebok

Alfa Lentebok is een lekker fris voorjaarsbier. Vol met frisse, zacht-bittere smaken met een bloemig, fruitig karakter. Het gebruik van Amerikaanse hopsoorten geeft deze lentebok zijn unieke, herkenbare smaak. 

122
Grolsch

Lentebok fles

0.3 liter
105
Gulpener

Lentebock fles

0.3 liter
122
Hertog Jan

Lentebock fles

0.3 liter
289
Gebrouwen door vrouwen

Gin weizen

0.33 liter

Lekker voor bij de borrel

Dit voorjaar mag een lenteborrel natuurlijk niet ontbreken. Kies jouw favoriete (speciaal)biertjes en serveer ze met een goedgevulde borrelplank met o.a. pittige gehaktballetjes en kipspiesjes. Proost, op de lente! 

Stel jouw favoriete borrelplank samen >>