Home Speciaalbier

Ontdek de meest exclusieve speciaalbieren

Als beste speciaalbiersupermarkt van Nederland vieren we de lente met héél veel bijzondere bieren. Ontdek heel veel bieren die exclusief bij Jan Linders verkrijgbaar zijn!

Uiltje Hoo-Dini

Uiltje Hoo-Dini

Een licht en fruitig biertje waar je niet aan kunt ontsnappen. Deze White IPA heeft een verassend frisse smaak. De lage serveertemperatuur en het hoppige karakter maken het echt een smaakbom.

Fles 75 cl | Alc: 5% | Serveertemp: 6℃

Wilderen Cuvée Clarisse Whisky Infused

Wilderen Cuvée Clarisse Whisky Infused

Dit bier kent subtiele aroma's van bourbon en fruitige toetsen van vanille en zoethout. De volmondige afdronk zorgt voor een gezegend genot!

Fles 75 cl | Alc: 10,2% | Serveertemp: 8-12℃

Jopen Sparkly Pasen

Jopen Sparkly Pasen

Deze verassende en verfrissende Brut IPA bevat fruitige aroma's van witte druiven. De droge, lichtbittere afdronk maakt van jou Pasen een schitterend avontuur.Dát is nog eens op je paasbest genieten!

Fles 75 cl | Alc: 6,5% | Serveertemp: 6-8℃

Onze Trots White IPA

Onze Trots White IPA

De speciale blend van sinaasappelschil, koriander, witte salie en citroengras tilt de smaak naar een hoger niveau. Gebrouwen door onze bierspecialisten in de micro-brouwerij van Gulpener. Om het zuiden én het voorjaar te vieren! 

Fles 75 cl | Alc: 7% | Serveertemp: 6-8℃

La Trappe Oak Aged Batch 40

La Trappe Oak Aged Batch 40

Deze trappist wordt normaal gesproken enkel verkocht in de kloosterwinkel bij de brouwerij. Om meer bierliefhebbers kennis te laten maken met dit bijzondere speciaalbier, hebben de monikken van La Trappe deze batch exclusief ter beschikking gesteld aan Jan Linders. Probeer 'm nu, exclusief bij Jan Linders!

Fles 37,5 cl | Alc: 11% | Serveertemp: 12-18℃

Nog meer bijzondere bieren?

Nog meer bijzondere bieren?

In ons Bierboekje vind je nóg meer bijzondere speciaalbieren die in het voorjaar exclusief verkrijgbaar zijn bij Jan Linders.

Download het Bierboekje >>

Naast onze exclusieve speciaalbieren, vind je in het voorjaar bij alle Jan Linders supermarkten ook héél veel 75 cl speciaalbieren voor maar 3,99! 

499
La Trappe

Dubbel

75 centiliter
419
Palm

Amber bier

75 centiliter
599
Leffe

Blond 75cl

75 centiliter
499
Brugse Zot

Blond

75 centiliter
519

Tripel

75 centiliter
579
Hertog Jan

Grand prestige

75 centiliter
565
Duvel

Bier

75 centiliter
549
Cornet

Strong blond oaked 75cl

75 centiliter
Nog even naborrelen

Nog even naborrelen

In het zuiden weten we wat lekker borrelen is! Naast de lekkerste speciaalbieren hebben we hebben dan ook alles in huis voor een heerlijke, complete borrelplank. Dus kies uit de lekkerste kazen, tapas en hapjes voor jouw borrelmoment in het voorjaar.