Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

289

Sperone Vermouth wit

Sperone wit is een Vermouth di Torino. De kwaliteit en de aroma's dankt de Vermouth aan de kruiden. De samenstelling van deze kruiden is volgens een van oudsher Lees meer...
289
  • Prijs per liter3,85
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Kleur helder wit
Smaak port/vermouth
Druifsoort 
Alcohol 15.0%
Land Italië
Lekker als aperitief 


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Bewaarinstructies

Koel serveren! Koel serveren!


Marketing informatie

CLASSICO. Dalla tradizionale ricetta di Giacomo Sperone. Antica Casa fondata a Jorino. PRODOTTO IN ITALIA.


Variatietip

SPERONE wit leent zich ook uitstekend als aperitief en voor cocktails. LIDO COCKTAIL. 1/3 SPERONE wit. 2/3 Dry Gin. 1 scheut whisky met ijs. Koel serveren!.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingSperone Vermouth Wit
  • Communicatie-adresCUSANO M, ITALIA
  • ContactnaamGIACOMO SPERONE I.V.I.S.

Sperone wit is een Vermouth di Torino. De kwaliteit en de aroma's dankt de Vermouth aan de kruiden. De samenstelling van deze kruiden is volgens een van oudsher gebruik recept.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.