Home Sperziebonen

Extra informatie

Vanaf juli weer vertrouwd uit eigen streek: verse sperziebonen!

Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog en passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten.

Zo ook onze sperziebonen! Als eerste Nederlandse teler heeft teler Kamps uit het Limburgse Ottersum de sperziebonen gereed voor de teelt. Een handje geholpen door het iets warmere weer in het zuiden, en je krijgt de lekkerste, verse sperziebonen. Vertrouwd uit eigen streek van juli tot en met oktober.

Mooi groen en heerlijk sappig

De duurzame teelt van teler Kamps draagt eraan bij dat de sperziebonen een heerlijke smaak krijgen: ze zijn mooi groen en heerlijk sappig.

Wist je dat sperziebonen langer houdbaar zijn buiten de koelkast? In de koelkast blijven ze tot 2 dagen goed, buiten de koelkast tot wel 5 dagen. Verse sperziebonen kun je daarnaast ook prima invriezen: verwarm ze even kort voordat ze in de vriezer gaan en ze blijven extra lang houdbaar!

Volop variatie: 3x anders met sperziebonen

Sperziebonen kun je koken, stoven, smoren en roerbakken. Maar ze zijn ook hartstikke lekker in een salade of uit de oven! Laat je inspireren door onze recepten met sperziebonen in de hoofdrol en verras met deze lekkere groente uit eigen streek.   

... met de lekkerste sperziebonen uit de streek!

... met de lekkerste sperziebonen uit de streek!

#1 Sperzieboon 'frietjes' met limoen-avocadomayo

#1 Sperzieboon 'frietjes' met limoen-avocadomayo

#2 Sperziebonensalade met pesto, gerookte kip en ei

#2 Sperziebonensalade met pesto, gerookte kip en ei

#3 Geroosterde sperziebonen met spekjes en krieltjes

#3 Geroosterde sperziebonen met spekjes en krieltjes

Bij jouw Jan Linders

199

Sperziebonen

500 gram