Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Sponsoring

Sponsoring

Schoolkorting

Jan Linders biedt alle scholen in het land van Jan Linders de Schoolkorting aan: 10% korting op boodschappen bij Jan Linders. Hoe meer scholieren de school heeft, hoe hoger het maximale kortingsbedrag. De kortingsbonnen worden vier keer per jaar verzonden.

Voor scholen: 10% korting op boodschappen

Clubkorting

Jan Linders biedt alle verenigingen in het land van Jan Linders de Clubkorting aan: 10% korting op boodschappen bij Jan Linders. Hoe meer leden de vereniging heeft, hoe hoger het maximale kortingsbedrag. De kortingsbonnen worden vier keer per jaar verzonden.

Voor clubs: 10% korting op boodschappen

Het Jan Linders Fonds

Onze sponsoring is ondergebracht in het Jan Linders Fonds. Iedere supermarkt steunt één lokaal doel dat belangrijk is voor de wijk waarin ze is gevestigd. Op die manier sponsoren we meer dan 60 lokale doelen die belangrijk zijn voor onze regio.

Het Jan Linders Fonds, van en voor het zuiden